Ροή Τοπικά

Που θα έχει διακοπές ρεύματος μέσα στην εβδομάδα στα Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

ΤΡΙΤΗ   31-01-2023

 

  1. Από ώρα 09:00 – 12:00 στα αρδευτικά, Φ/Β, ποιμνιοστάσια, Πατουλιάς, Ταξιαρχών, καθώς και     Ολιγόλεπτη διακοπή από 09:00 – 09:15 στα χωριά: Λόγγος, Πατουλιά, τα αρδευτικά, Φ/Β, ποιμνιοστάσια, βιοτεχνίες της περιοχής, τα LINDL, Γκοργκόλης, Tσαγκούλης –Χώτος. .                                                            Ολιγόλεπτη διακοπή από 12:00 – 12:15 στα χωριά: Λόγγος, Πατουλιά, τα αρδευτικά, Φ/Β, ποιμνιοστάσια, βιοτεχνίες της περιοχής, τα LINDL, Γκοργκόλης, Tσαγκούλης –Χώτος .
  2. Από ώρα 08:00 – 12:00 στο Νεοχώρι, από την οδό Πατρόκλου και Επαρχιακή   οδό Πετρωτού – Οιχαλίας, αριστερά και δεξιά, έως την οδό Γραβιάς (Βενζινάδικο Σακελλαρίου). Καθώς και στην οδό  Γραβιάς, αριστερά και δεξιά έως την οδό Χριστοδούλου.

TETAΡΤΗ  01-02-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 12:00 στα χωριά: Ταξιάρχες, τμήμα του χωριού Πετροπόρου, Περιφερειακά της Εθνική οδού Τρικάλων – Λάρισας, αριστερά και δεξιά της Εθνική οδού από το ύψος της ΒΙΟΣΕΡ έως την διασταύρωση Πετρωτού, τα αρδευτικά, Φ/Β, ποιμνιοστάσια, βιοτεχνίες της περιοχής, Bιολάντα, Λατομείο Παπακώστας, πιπεράκια Γεωργολόπουλου, Ιατρικά Κουλουρίδα.

 

ΠΕΜΠΤΗ  02-02-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 12:00 στα Τρίκαλα στη Ε. Ο. Τρικάλων Λαρίσης αριστερά και δεξιά από το ύψος του DECOR SAMARA και τμήμα του οικισμού Αγ,Τριάδος όπισθεν DECOR SAMARA στο Δέλτα Λαρίσης (φωτεινοί σηματοδότες) έως και πριν πίσω από εκπαιδευτήρια  Σακκά (κόμβο Μεγαλοχωρίου).

Ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00 – 08:15 και από 11:45 – 12:00 Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης από το ύψος της ΒΙΟΣΕΡ δεξιά του δρόμου προς Τρίκαλα έως Μεγαλοχώρι, τμήμα του χωριού Μεγαλοχώριου περιμετρικά του γυμνασίου και έξοδος προς Λάρισα έως έπιπλα Κόκκας, δεξιά και αριστερά του περιφερειακού Μεγαλοχωρίου έως κόμβο Μεγαλοχωρίου, από Δέλτα Λαρίσης δεξιά και αριστερά έως Εβραϊκό Νεκροταφείο, Λεπτοκαρυά, οικ. Τρίκκη, Σωτήρα, Ράξα Αρδάνι, οικ. Χαϊδεμένη, Ρίζωμα, Πλάτανος, και δεξιά του δρόμου από κόμβο Καλαμπάκας προς Καλαμπάκα έως αντιπροσωπία Μανώλης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  03/02/2023

  1. Από ώρα 08:00 – 14:00 στα αρδευτικά, Φ/Β, ποιμνιοστάσια, θερμοκήπια, Τζέλη, και Ολιγόλεπτη διακοπή από 08:00 – 08:15  και 14:00 – 14:15 ο ΛΑΝΑΡΑΣ στο Μεγαλοχώρι, τα αρδευτικά, Φ/Β, ποιμνιοστάσια, θερμοκήπια, βιοτεχνίες της περιοχής,

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης