Τοπικά

Προς αναβάθμιση το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας

Την αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας σε Πρωτοδικείο ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιάννης Μπουγάς σε συνάντηση που είχε με το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Υφυπουργός κ. Μπουγάς αναγνώρισε την δυναμική που έχει ο Δήμος Μετεώρων και επεσήμανε ότι η Καλαμπάκα αναβαθμίζεται σε περιφερειακή έδρα του Πρωτοδικείου Τρικάλων. Ο Δήμαρχος με τη σειρά του δεσμεύτηκε να αναλάβει τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση της κτιριακής υποδομής του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας προκειμένου να μπορεί να υποστηρίξει τις υπηρεσίες της νέας δικαστικής δομής που δημιουργείται.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για τον Δήμο Μετεώρων καθώς σε συνάντηση που είχα με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιάννη Μπουγά μου ανακοίνωσε την αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας σε περιφερειακή έδρα του Πρωτοδικείου Τρικάλων. Αξιοποιήσαμε μια μεγάλη ευκαιρία που δίνεται μέσα από την αναμόρφωση του Δικαστικού Χάρτη της χώρας που επιχειρείται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Η περιοχή μας αποκτά μια δημόσια υπηρεσία που πρόκειται να συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας. Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιάννη Μπουγά για τη παραγωγική και αποτελεσματική συνεργασία αλλά και την Βουλευτή Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα που βοήθησε σε όλη αυτή την προσπάθεια. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα να διεκδικούμε όλα όσα αξίζουν για την περιοχή μας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης