Τοπικά

Πρώτη δήλωση Νάτσινα ως αντιπεριφερειάρχης Υγείας

Βροχή συγχαρητηρίων δέχεται από το πρωί η Δήμητρα Νάτσινα, μετά την αποκάλυψη του trikalavoice.gr (ΕΔΩ) ότι εκδόθηκε το ΦΕΚ για τον ορισμό της ως αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Θεσσαλίας.

 

Η ίδια στην πρώτη της δήλωση σημειώνει:

“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την εμπιστοσύνη του και την τιμή που μου κάνει να με ορίσει Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας σε δυο πολύ ευαίσθητους και σημαντικούς τομείς της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Μέριμνας.
Η ευθύνη μου είναι μεγάλη καθώς αναλαμβάνω καθήκοντα σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη στιγμή, εν μέσω πανδημίας, και την ώρα που οι πολίτες θέλουν και ζητούν καλύτερες υπηρεσίες Υγείας.
Δεν υπάρχουν περιθώρια για λόγια, δεσμεύομαι να κάνω αυτό που ξέρω καλά, να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, προς όφελος των πολιτών. Γνωρίζω πως θα έχω δίπλα μου τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό ο οποίος διακρίνεται επίσης για την εργατικότητα και την εντιμότητά του.
Τέλος να ευχαριστήσω όλους όσους στέκονται δίπλα μου και ιδιαίτερα την οικογένειά μου, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τις επιλογές μου. Θα συνεχίσω ακόμη πιο δυνατά και υπεύθυνα”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης