Τοπικά

Πρώτη κόντρα για αναθέσεις και μελέτες στον Δήμο Μετεώρων

46 μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής Μετεώρων και άρχισαν τα “τζατζαρίσματα” με την αντιπολίτευση.

 

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Παπαχρήστου, Νίκος Τρίμμης, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις άφησε αιχμές για “το ποσό των 677.000 € που διαθέτει η Δημοτική Αρχή για μελέτες, δίχως να κοιτάξει να θεραπεύσει πρώτα τις πληγές από τις πρόσφατες Θεομηνίες”, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είπε ότι “ο Δήμος δίνει 37.000 € για τις μελέτες για τους κόμβους, τη στιγμή που αυτές μπορούν να γίνουν με 8.000 €”.

Απάντηση Αβραμόπουλου

Ο δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος απάντησε αφήνοντας αιχμές για την επιστημονική επάρκεια του Νίκου Τρίμμη ζητώντας του να πάει να ενημερωθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες και συμπλήρωσε ότι ” αναρωτιέμαι αν ο κ. Τρίμμης ήθελε να λειτουργήσουμε όπως οι φίλοι του στο παρελθόν και να μοιράζουμε απευθείας αναθέσεις των 30.000 €”.

Τοποθέτηση Παπαχρήστου

Στη διαμάχη παρενέβη και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σωτήρης Παπαχρήστος κάνοντας λόγο για “έλλειψη ψυχραιμίας από την πλευρά του δημάρχου, μόλις πιέστηκε λίγο”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης