Τοπικά

Πρώτη ολομέλεια του συνδυασμού “Δύναμη Ευθύνης”- Αβραμόπουλος: “Ενώνουμε δυνάμεις-Δίνουμε νέα προοπτική στο Δήμο μας”

Την πρώτη ολομέλειά του πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης  ο συνδυασμός «Δύναμη Ευθύνης», με υποψήφιο δήμαρχο Δήμου Μετεώρων τον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

 

 

«Είμαστε ουσιαστικά ένας νέος Συνδυασμός» είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στους περισσότερους από 200 υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους «ένας Συνδυασμός που πατάει πάνω στις αρχές και στις αξίες που μας κληροδότησε ο αείμνηστος Χρήστος Σινάνης, με έμπειρα στελέχη που δούλεψαν μαζί του και αναμόρφωσαν τον Δήμο μας την πενταετία 2014-2019 και νέα στελέχη, νέα παιδιά, βγαλμένα από την κοινωνία, που έρχονται να δώσουν αέρα φρεσκάδας και να προσφέρουν με τις γνώσεις και τις ιδέες τους».

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος επέμεινε ενωτικά, «δεν μας χωρίζει τίποτα με κανέναν» είπε «εμείς ερχόμαστε με σεμνότητα, σοβαρά και υπεύθυνα, με ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα, να δουλέψουμε για όλους, να δουλέψουμε για να αλλάξουμε τον Δήμο μας, την πόλη, τα χωριά μας».

Ο επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης» περιέγραψε τους βασικούς στόχους του Συνδυασμού για την επόμενη 5ετία εκσυγχρονισμό του Δήμου, ολοκλήρωση των έργων υποδομής σε πόλη και χωριά, νέα κυκλοφοριακή μελέτη που θα ανακουφίσει την Καλαμπάκα που ασφυκτιά καθημερινά από την κίνηση των  οχημάτων, έναν Δήμο σύγχρονο, στη ψηφιακή εποχή με έξυπνες εφαρμογές προς όφελος και εξυπηρέτηση των πολιτών, έναν Δήμο που θα δημιουργήσει φιλικό περιβάλλον για νέες επενδύσεις, θα σταθεί δίπλα σε αγρότες και κτηνοτρόφους ενημερώνοντάς τους συνεχώς για τις νέες πρακτικές που προκύπτουν, έναν Δήμο που θα διαφυλάξει  την Μετεωρίτικη κληρονομιά και θα συνδέσει τουριστικά τα Μετέωρα με την πόλη και τα χωριά μας».

«Είμαστε ομάδα» κατέληξε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος «δουλεύουμε μεθοδικά για να πετύχουμε όλοι μαζί, για τον Δήμο μας, τον τόπο όπου ζούμε και δημιουργούμε. Το μέλλον είναι στα χέρια μας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης