Ροή Τοπικά

Πως η Θεσσαλία ξεπερνά τον κορωνοϊό. Δηλώσεις Αγοραστού στον ΣΚΑΪ (video)

Οι πρωτοβουλίες του περιφερειάρχη που έδειξαν το δρόμο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανέλαβε από την πρώτη στιγμή δράση, όχι μόνο με στόχο να περιορίσει τη διασπορά του κορωνοϊού στην περιοχή μας, αλλά και κυρίως να ενισχύσει τις Μονάδες Υγείας της Θεσσαλίας και να δημιουργήσει παράλληλα μια υποδομή που θα επιτρέπει στους ανθρώπους που μένουν υποχρεωτικά στο σπίτι να απασχολούνται (πλατφόρμα για παιδιά-Kido Planet, γονείς, μεγαλύτερους κλπ.).

Έγκαιρα με πρωτοβουλία του Κώστα Αγοραστού ενεργοποιήθηκε το πρόγραμμα τηλεϊατρικής, μέσω του οποίου μπορεί να εξυπηρετηθεί ο κάθε Θεσσαλός από το σπίτι του από γιατρό που «εφημερεύει». Πρωτοβουλία σπουδαία, που αλλάζει τα δεδομένα. Από εκεί κι ύστερα μέσω ΕΣΠΑ διέθεσε 7 εκ. € για τα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας, 20.000 γάντια, 4 αναπνευστήρες κ.α..

Παράλληλα ενεργοποίησε τους μεγάλους επιχειρηματίες της Θεσσαλίας, οι οποίοι προχώρησαν σε μεγάλες δωρεές στα νοσηλευτικά μας ιδρύματα, ενώ συγκρότησε ειδική ομάδα (Task Force) η οποία καλείται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις άμεσης ανάκαμψης στην οικονομία, στην κοινωνία, στην υγεία, με την έξοδο από την κρίση.

Για αυτά, αλλά και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κακοκαιρίας μίλησε ο Κώστας Αγοραστός το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ. Δείτε το βίντεο:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης