Τοπικά

Πως υποδέχθηκαν τα Τρίκαλα το 2024 (εικόνες)

Με λαμπρότητα και πολλή χαρά, με αισιοδοξία και ελπίδα για ένα πιο δημιουργικό 2024, η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων υποδέχθηκε το νέο έτος. Στο κέντρο των Τρικάλων η μεγάλη γιορτή του Δήμου Τρικκαίων και της e-trikala φιλοξένησε χιλιάδες επισκέπτες/τριες και τρικαλινούς/ες που απόλαυσαν τη φαντασμαγορική ρίψη πυροτεχνημάτων. Για πάνω από τρία λεπτά ο νυχτερινός ουρανός έλαμπε από απίθανους, πανέμορφους συνδυασμούς χρωμάτων και σχημάτων, που έστελναν λάμψη μέχρι τον Μύλο των Ξωτικών.

 

 

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς ευχήθηκε σε κάθε πολίτη, σε κάθε δημότη, σε κάθε επισκέπτη, να έχει ένα δημιουργικό και με υγεία νέο έτος. Πρόσθεσε ότι τη νέα χρονιά η θητεία της δημοτικής αρχής προωθεί τον Δήμο Τρικκαίων ακόμη ψηλότερα, με βελτίωση της καθημερινότητας, αφήνοντας πίσω όσα δυσάρεστα προξένησε το 2023.
Στη σκηνή μπροστά από την κεντρική πλατεία ο κ. Σακκάς κάλεσε τη νέα αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Τρικάλων, Χρύσα Ντιντή, η οποία απηύθυνε θερμές προς όλους και όλες για το νέο έτος. Συνεχάρη,  παραλλήλως, τον Δήμο Τρικκαίων για τη διοργάνωση της όμορφης γιορτής.
Τη μουσική της εκδήλωσης ανέλαβε το τρικαλινό συγκρότημα των Teasers, με όμορφες ποπ και ροκ μελωδίες, που κράτησαν αμείωτο το κέφι.
Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala φρόντισαν για τη βασιλόπιτα από το Σωματείο Αρτοποιών με τη συνδρομή του προέδρου κ. Κων/νου Παναγιώτου και το δωρεάν κρασί από την Cava Tsinas, ενώ υπήρξε ευγενική χορηγία από τις εταιρείες Αντζουλάτος, Loulis food ingredients, Μύλοι Θράκης – Ι. Ουζουνόπουλος, Laoudis Foods, Κουρεμένος ΑΕ, ΤροφοΖήν. Το catering επιμελήθηκε η εταιρεία του Μπάμπη Αργυρίου. Τα δώρα προσέφεραν, ο Δήμος Τρικκαίων (λάπτοπ), Αστική Ανάπτυξη ΑΕ (ποδήλατο από την εταιρεία του Δήμου Τρικκαίων)  Ξεχωριστά Ταξίδια (δωροεπιταγή 300 ευρώ από την κ. Λίτσα Ζαφειρίου), Hans & Gretel (μεγάλης αξίας κινητό τηλέφωνο από τον κ. Ανυφαντή). η ίδια εταιρεία, Hans & Gretel και ο κ. Θανάσης Ανυφαντής προσέφεραν τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης