Τοπικά

Ρεαλιστική πρόταση για λύση στη γέφυρα της Διάβας ζητά ο Παπαχρήστος

Ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μετεώρων και εκλεγείς επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σωτήρης Παπαχρήστος δηλώνει έτοιμος να συνεισφέρει, και με την επιστημονική του ιδιότητα ως μηχανικού, στην επίλυση του σοβαρού προβλήματος που προέκυψε με την κατάρρευση της γέφυρας της Διάβας.

 

 

Σε επιστολή του αναφέρει: “Με χαρά μας μαθαίνουμε την δημιουργία μίας άτυπης προς το παρόν λαϊκής συνέλευσης των κατοίκων της περιοχής Διάβας, για την αντιμετώπιση του προβλήματος της γέφυρας που ταλανίζει μέχρι και τώρα την οικονομία και την βιωσιμότητα της περιοχής, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μία επίσημη πληροφόρηση από τις αρχές για το “τι μέλλει γενέσθαι” και πότε.

Το πρόβλημα φυσικά ευαισθητοποιεί όλους τους δημότες του Δήμου Μετεώρων, μιας και η γέφυρα αποτελεί κομβικό σημείο για τις μεταφορές και μετακινήσεις των ανθρώπων του τόπου.

Υπό αυτή την έννοια, η συνάντηση – συζήτηση θα είναι περισσότερο αποτελεσματική με την συμμετοχή των όποιων εκλεγμένων συνδημοτών ενδιαφέρονται καθώς και της Δημοτικής Αρχής, σε αυτή την άτυπη πρώτη μάζωξη.

Προτείνουμε λοιπόν και παρακαλούμε τους ταλαιπωρημένους κατοίκους, να ορίσουν οποιαδήποτε άλλη μέρα συνάντησης, μιας και την ίδια ώρα σήμερα συνεδριάζει το Δημοτικό μας Συμβούλιο.

Πιστεύουμε οτι μία ελάχιστη καθυστέρηση θα είναι αμελητέα ως προς το αποτέλεσμα μίας ευρύτερης συμμετοχής συνδημοτών.

Σωτήρης Παπαχρήστος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης