Τοπικά

Σε απεργία πείνας Τρικαλινός αγρότης έξω απ’ τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Στο πλευρό του η Κοντοτόλη

Σε απεργία πείνας έχει καταφύγει έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αθήνα ο Τρικαλινός αγρότης Βαγγέλης Καραμέτος διεκδικώντας το αυτονόητο, την αποζημίωσή του και την αποπληρωμή των οφειλών του Οργανισμού προς αυτόν.

 

Στο πλευρό του προσέτρεξε η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνα Κοντοτόλη η οποία ενημερώθηκε για την υπόθεσή του σημειώνοντας πως “είναι εξωφρενικό ο ΟΠΕΚΕΠΕ να μην  του αποδίδει τις ευρωπαϊκές ενισχύσεις για τις στρεμματικές καλλιέργειες, περίπου 200 στρέμματα. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ αναγνωρίζει εγγράφως ότι του οφείλει τις επιδοτήσεις, εγκρίνοντας την ιεραρχική του προσφυγή που είχε υποβάλλει, όμως, ακόμα και σήμερα, το 2023, δεν έχει προβεί σε καμία αποπληρωμή”.

Η Μαρίνα Κοντοτόλη επεδίωξε και συνάντησε τελικά τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, παρουσία του συμπολίτη μου αγρότη-απεργού πείνας. Ζήτησε από τον Οργανισμό την άμεση αποπληρωμή των οφειλών του προς τον αγρότη, ως μία ελάχιστη ένδειξη τιμής στους ανθρώπους του μόχθου. Ο Πρόεδρος έδειξε θετική διάθεση  και ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες άμεση λύση την επόμενη ημέρα.

“Αναμένουμε τις εξελίξεις κι είμαστε σε εγρήγορση για κάθε αναγκαία παρέμβαση υπέρ του αγρότη συμπολίτη μας” καταλήγει η ίδια.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης