Τοπικά

Σε δημοπρασία χωράφι του Δήμου Τρικκαίων προς 20 €/στρέμμα

Ο Δήμος Τρικκαίων διακηρύττει τη διεξαγωγή φανερής, πλειοδοτικής, προφορικής και επαναληπτικής δημοπρασίας  για την εκμίσθωση του δημοτικού σχολικού αγροτεμαχίου  επιφάνειας 3,83 στρεμμάτων με αρ.10 τμήμα του ΚΑΕΚ: 451305708028 , που βρίσκεται στον οικισμό Καρυών της Κοινότητας  Τρικκαίων.

 

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου που βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού 18,  την 4η του μήνα Απριλίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 10 :45π.μ  ενώπιον της επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών και σύμφωνα με τους όρους της υπ’ αριθμ.:13124/1-3-2023 αναλυτικής διακήρυξης δημοπρασίας  Δημάρχου Τρικκαίων.

Η διάρκεια της μίσθωσης αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μίσθωσης και λήγει την 31/12/2027.

Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται στο ποσό των 20 €/στρέμμα. Οι προσφορές των πλειοδοτών θα γίνονται σε ακέραιες μονάδες ανά 3,00 ευρώ τουλάχιστον.

Για να λάβει κάποιος μέρος στην δημοπρασία πρέπει να προσκομίσει εγγυητική επιστολή συμμετοχής, ποσού ίσου με το 10% του ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς, υπολογιζόμενο για ένα έτος, καθώς και τα λοιπά δικαιολογητικά συμμετοχής σύμφωνα με την άνω διακήρυξη .

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης