Τοπικά

Σε Μεσοχώρα και Φιλύρα μαζικά, στελέχη του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον”

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου ο Θοδωρής Χήρας από κοινού με στενούς του συνεργάτες και υποψήφια στελέχη του συνδυασμού του “Πορεία στο Μέλλον” επισκέφτηκε την όμορφη Μεσοχώρα, όπου στην πλατεία του χωριού πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η καθιερωμένη ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο “Το Πιπέρι”.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε να διασκεδάσει στο απόλυτο ψυχαγωγικό γεγονός της Μεσοχώρας.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Θοδωρής Χήρας και τα στελέχη του συνδυασμού του , συνομίλησαν μέσα σε όμορφο κλίμα, με τους παρευρισκόμενους για μια σειρά από σημαντικά διαχρονικά θέματα της Μεσοχώρας και της ευρύτερης περιοχής, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν θερμά τους συντελεστές της εκδήλωσης για την άψογη διοργάνωση.
Λίγες ώρες νωρίτερα, στελέχη του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” επισκέφτηκαν μαζικά την Φιλύρα για την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο “ΦΙΛΥΡΙΩΤΩΝ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ”.
Θερμά συγχαρητήρια στους συγγραφείς Σπύρου Μαρία και Μπρέντα Αθανάσιο για την πολυετή έρευνα, στον Σύλλογο Φιλυριωτών Τρικάλων (με έδρα την Αθήνα) για την όμορφη εκδήλωση και στους εκλεκτούς εισηγητές, κ. Γιαννακόπουλο Ηλία εκπαιδευτικό-συγγραφέα, κύριο Παπαβασιλείου Δημήτριο εκπαιδευτικό- συγγραφέα- ερευνητή καθώς και στην εκπαιδευτικό κυρία Παπαχαρίση Φωτεινή, για την αναλυτική τους παρουσίαση.
Στους παρευρισκόμενους, δόθηκε η ευκαιρία να μάθουνε ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία για την όμορφη Φιλύρα και γενικά για την ευρύτερη περιοχή.
Τέλος, βραβεύτηκαν για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο, ο πρώην πρόεδρος αυτού Παπαχαρίσης Κωνσταντίνος και ο εκπαιδευτικός Πλαστήρας Αθανάσιος.
Στα αξιοσημείωτα, η μεγάλη προσέλευση κόσμου που τίμησε την εκδήλωση, κατατάσσοντας αυτή σε υψηλά πολιτιστικά επίπεδα.
Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης