Τοπικά

Σε πάρτι… αρραβώνων συνέλαβαν τους ληστές της “ΟΛΥΜΠΟΣ”

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, δέκα συγκεκριμένα, υπολογίζεται η λεία των «ληστών των χρηματοκιβωτίων», 15 από τους οποίους από τα ξημερώματα της Παρασκευής βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ομογενείς από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, ενώ έχει συλληφθεί και ένας 26χρονος Αλβανός. Η σπείρα αυτή είχε «χτυπήσει» και τα γραφεία της γαλακτοβιομηχανίας «ΌΛΥΜΠΟΣ» των αδελφών Σαράντη στο Κρυονέρι Αττικής (δείτε ΕΔΩ).

Η επιχείρηση της αστυνομίας έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη διάρκεια αρραβώνα αρχηγικού μέλους της σπείρας σε κέντρο διασκέδασης στη Δυτική Αττική, όπου ήταν συγκεντρωμένα όλα τα μέλη του κυκλώματος. Οι αξιωματικοί ήξεραν για αρκετούς μήνες ότι τα περισσότερα μέλη της συμμορίας θα έδιναν το «παρών» στο πάρτι αρραβώνων, γεγονός που θα τους έδινε την ευκαιρία να τους συλλάβουν όλους μαζί, σύμφωνα με το «Έθνος». Μάλιστα ένας από τους ταυτοποιημένους δράστες απουσίαζε από τον αρραβώνα διότι μετέβη στη Ρωσία για να παραστεί στη κηδεία συγγενικού του προσώπου.

Σχεδόν στο σύνολό τους οι συλληφθέντες είχαν ποινικό παρελθόν και μάλιστα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τον περασμένο Ιανουάριο και Μάρτιο, κάποια από αυτούς είχαν πυροβολήσει κατά αστυνομικών που προσπάθησαν να τους καταδιώξουν.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης