Τοπικά

Στην υπουργό Τουρισμού ο Αβραμόπουλος. Νέες προοπτικές για τον Δήμο Μετεώρων

Συνάντηση με την νέα υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη είχε στο γραφείο της στην Αθήνα ο υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων και επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης» Λευτέρης Αβραμόπουλος.

 

Όπως είναι γνωστό Κεφαλογιάννη και Αβραμόπουλος συνδέονται με παλιά και στενή φιλία και είχαν την ευκαιρία τη φορά αυτή να μιλήσουν και επίσημα για τις προοπτικές ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή μας. «Αυτό που στοχεύουμε» είπε ο Λ. Αβραμόπουλος «είναι αφενός να αναδείξουμε περαιτέρω την Μοναστική πολιτεία των Μετεώρων, αφετέρου δε να συνδέσουμε αυτή την κοινότητα με τα γραφικά χωριά της περιοχής μας, δημιουργώντας ισόρροπες συνθήκες ανάπτυξης. Η κα Κεφαλογιάννη είναι ένας άνθρωπος που ακούει και μοιράζεται τις σκέψεις της και σύντομα πιστεύω θα την έχουμε κοντά μας στην Καλαμπάκα ώστε να αναζητήσουμε μαζί το νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας».

Η υπουργός “άνοιξε τους φακέλους” που περιλαμβάνουν σημαντικές δράσεις οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν στην περιοχή και άκουσε με προσοχή τις προτάσεις που της κατέθεσε ο νεαρός υποψήφιος δήμαρχος. Δήλωσε πρόθυμη να στηρίξει και να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης