Τοπικά

Στη Συνέλευση των Θεσσαλών βιομηχάνων ο Σκρέκας. Έδωσε το στίγμα της ανασυγκρότησης

Στη συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ βρέθηκε ο υπουργός  Ανάπτυξης  Κώστας Σκρέκας και αναφερόμενος στις πληγές που μετρά η Θεσσαλία ανέφερε:

 

«Πρέπει να θεραπεύσουμε πολύ γρήγορα τις πληγές που άφησε πίσω της η μεγαλύτερη θεομηνία και με αφορμή αυτή, να λάβουμε όλα τα μέτρα ώστε να βελτιώσουμε και να ενισχύσουμε το παραγωγικό μοντέλο, έτσι ώστε να κάνουμε μία Θεσσαλία πολύ πιο ισχυρή και ανθεκτική», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας στη συζήτηση για την ανασυγκρότηση της περιοχής στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΘΕΒ που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης.

«Η καρδιά της επιχειρηματικότητας χτυπά στη Λάρισα, που είναι η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Θα συζητήσουμε θέματα που αφορούν το παρόν αλλά και το μέλλον», τόνισε ο κ. Σκρέκας που εξήγησε πως χρειάζονται περισσότερα χρήματα για όλους αυτούς που χτυπήθηκαν από τον Daniel και τον Elias.

Τέλος, σχετικά με τον Τζορτζ Τσούνη, σημείωσε πως είναι ένας καλό φίλος της Ελλάδας, που έχει βοηθήσει τη χώρα. «Η σχέση των ΗΠΑ με την Ελλάδα είναι πιο ισχυρές από ποτέ».

Φωτό και βίντεο: larissanet.gr// Θανάσης Καλιακούδας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης