Ροή Τοπικά

Στις 6.30 μ.μ. της Πέμπτης κηδεύεται ο Δημ. Νικολάου

Το απόγευμα της Πέμπτης, στις 6.30 μ.μ., κηδεύεται εκ του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής ο 51χρονος Τρικαλινός επιχειρηματίας, ο θάνατος του οποίου συγκλονίζει τη πόλη.

Ο Δημήτρης Νικολάου έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης έπειτα από έκρηξη φιάλης προπανίου και ενώ προχωρούσε σε συντήρηση κλιματιστικού (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).

Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με μια από τις καλύτερες και πιο δυναμικά ανερχόμενες επιχειρήσεις στο κλάδο του (διακόσμηση, είδη υγιεινής, κλιματισμός) σε επίπεδο Κεντρικής Ελλάδος.

Δεν είχε δώσει δικαιώματα ποτέ, ήταν άψογος επαγγελματίας και υπόδειγμα οικογενειάρχη. Παντρεμένος με την Ιωάννα Κουτή απέκτησαν δυο κόρες, την  Ηλιάνα και την Αδριανή Νικολάου. Απαρηγόρητοι οι γονείς του Μάριος και Κωνσταντινιά Νικολάου, τα πεθερικά του Διονύσης και Ελένη Κουτή, καθώς και τα αδέλφια του Κωνσταντίνος και Ευθυμία Νικολάου, Βασιλική και Αθανάσιος Βλαχοκώστας, Αναστασία Κουτή. Ήταν όλοι μια οικογένεια!…

Η σορός θα μεταφερθεί στον  Ιερό  Ναό  Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων, την Πέμπτη 13 – 7 – 2017   και  ώρα 6.15μ.μ.

Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής  Τρικάλων.

Αντί Στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού .

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου»

 

Καλό παράδεισο φίλε Δημήτρη. Θα λείψεις σε όλους μας. Ο Θεός να σε αναπαύει και να προσφέρει γλυκιά παραμυθία στην οικογένειά σου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης