Τοπικά

Στον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων ο Χάιδος

Πυκνώνει τις επαφές του ενόψει εκλογών ο Γιάννης Χάιδος. Ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ είχε την Τετάρτη συνάντηση με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, Χρήστο Μπλουγούρα και Χρήστο Κρητικό.

 

 

Όπως λέει “και οι δύο με κατατόπισαν στα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει ο κλάδος και φυσικά μου διατύπωσαν και τις προτάσεις της ΕΣΕΕ για πιθανές λύσεις.
Τρία κύρια ζητήματα ετέθησαν από μεριάς τους και είναι κατά σειρά… Αύξηση του βασικού μισθού γιατί αυτά τα χρήματα θα επιστρέψουν σίγουρα στην αγορά, με την επισήμανση αυτό να συμβεί όχι απότομα και βίαια ώστε να αντέξουν οι επιχειρήσεις να την καλύψουν και φυσικά να προσφερθούν κίνητρα όπως η μείωση ασφαλιστικών εισφορών… Δεύτερο κυρίαρχο ζήτημα η πρόσβαση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση, χωρίς αυτά τα εξοντωτικά κριτήρια και τα τεράστια επιτόκια που οδηγούν σε βέβαιο λουκέτο . Τρίτον , πρέπει επιτέλους να σχεδιαστεί από τις φορολογικές αρχές ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα , που θα μειώσει τον κίνδυνο για δέσμευση εταιρικών λογαριασμών. Η μικρή επιχείρηση σημαίνει Ελλάδα και έχουμε όλοι καθήκον να την προστατέψουμε και να την ενισχύσουμε.. Η ανθρωποφάγος και επιχειρηματοφάγος μελέτη Πισαρίδη επιτελεί την ολοκληρωτική καταστροφή των μικρών και μεσαίων… Υπάρχει άλλος δρόμος… Και εμείς αυτόν θέλουμε να τραβήξουμε”!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης