Τοπικά

Στον Μιχαλάκη οι δήμαρχοι του Ν. Τρικάλων. Μπαράζ συναντήσεων

Έντονη μέρα η σημερινή στη Νομαρχία με μπαράζ συναντήσεων του αντιπεριφερειάρχη με δημάρχους του Νομού για την προώθηση έργων.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ο Χρήστος Μιχαλάκης δέχθηκε αρχικά τον δήμαρχο Φαρκαδόνας Σπύρο Αγναντή και τον αντιδήμαρχο Γιάννη Γεωργολόπουλο. Τέθηκαν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα ζητήματα της περιοχής που έχουν να κάνουν με δημοπρατήσεις και ολοκλήρωσης βασικών έργων υποδομής, κυρίως δε αντιπλημμυρικών και αρδευτικών.

Ακολούθως το κατώφλι της Νομαρχίας πέρασε ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους του Κώστα Ζούρτο και Σωτήρη Χαντζή. Παρόντος και του αντιπεριφερειάρχη Ντίνου Μπάρδα συζήτησαν για τα εκκρεμή έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην περιοχή, αλλά και για την προετοιμασία παράδοσης του νέου οδικού άξονα από τον Καραβόπορο ως την Πύλη. 

Ο Χρήστος Μιχαλάκης ήταν μετρημένος στις δηλώσεις του λέγοντας πως “αυτή είναι η καθημερινότητά μας, η συνεχής συνεργασία με τους αυτοδιοικητικούς, δημάρχους και αντιδημάρχους του Νομού μας, σε μια προσπάθεια να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που λογικό είναι να προκύπτουν, αλλά και να θέσουμε από κοινού τις προτεραιότητές μας για το μέλλον”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης