Τοπικά

Στο πλευρό των αγροτών ο Λιούτας: “Αναζητούμε και δίνουμε λύσεις”

“Βασική και μεγάλη μας μέριμνα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας” λέει σε κάθε ευκαιρία ο Θανάσης Λιούτας, ο οποίος ίσως να είναι και ο μόνος που μπορεί να κατανοήσει τα προβλήματά τους μιας και ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον πρωτογενή τομέα.

 

 

Βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και με το ίδιο το Μαξίμου, μεταφέροντας τις αγωνίες του αγροτικού κόσμου και “δείχνοντας” τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν. Ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο μπλόκο των αγροτών στον κόμβο Μεγαλοχωρίου και συζήτησε ανοιχτά μαζί τους. Ο ίδιος έκανε λόγο για “γενναιόδωρο πακέτο στήριξης που έχει ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός για τη Θεσσαλία.

Τόνισε ότι οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί από τον Πρωθυπουργό είναι αποφασιστικής και μεγάλης σημασίας. Η διαχείριση και η αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα και πάνω σε αυτό υπήρξαν πάρα πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Επιπλέον,  ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι, και επί του κρίσιμου θέματος της ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας και της στήριξης όλων των πληγέντων αγροτών και κτηνοτρόφων, ο Πρωθυπουργός έχει ανακοινώσει πολύ σημαντικές πολιτικές από την πρώτη κιόλας στιγμή. Επιπρόσθετα στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ο Τρικαλινός Βουλευτής επεκτάθηκε και σε δομικές πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν για μια πιο ανταγωνιστική αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Όπως άλλωστε το αξίζουν οι άνθρωποι του τόπου μας που έχουν αφιερώσει και αφιερώνουν τη ζωή τους στη γεωργία και στην κτηνοτροφία.

«Αναφορικά τώρα με το ζήτημα των αποζημιώσεων, πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά στην ατζέντα μας. Από την πλευρά μου όπως έκανα από την πρώτη στιγμή, θα εργάζομαι για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και δίκαιη καταβολή τους», κατέληξε ο Θανάσης Λιούτας.

Στη συνάντηση ο Τρικαλινός Βουλευτής απάντησε σε όλες τις  ερωτήσεις τόσο των αγροτών, όσο και των κτηνοτρόφων, οι οποίοι τον αναγνωρίζουν σαφώς ως έναν δικό τους άνθρωπο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης