Τοπικά

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Μετεώρων με τους Προέδρους των χωριών του Ασπροποτάμου

Συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ασπροποτάμου  είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος. Στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων που δεσμεύτηκε να έχει ο Δήμαρχος με τους Προέδρους των χωριών, το πρωί της Δευτέρας είχε την ευκαιρία να ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες και τις προτάσεις σχετικά με πτυχές που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη των χωριών.

 

 

Παράλληλα αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας ανάμεσα στο Δήμο και στις Τοπικές Κοινότητες καθώς όπως επεσήμανε «πλέον οι εργασίες που θα γίνονται στα χωριά θα φέρουν την υπογραφή του Προέδρου του χωριού, την υπογραφή του αρμόδιου Αντιδημάρχου της περιοχής και την υπογραφή της Τεχνικής Υπηρεσίας ή της ΔΕΥΑΜ ανάλογα το έργο. Αν δεν υπάρχουν αυτές οι τρεις υπογραφές κανένα έργο δεν θα προχωρά στην πληρωμή του».

Ο κ. Αβραμόπουλος ανακοίνωσε στους Προέδρους πως στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι η λειτουργία Ιατρείου με μόνιμο ιατρό και με έδρα τα Τρία Ποτάμια. Ακόμη η επαναλειτουργία του Δημαρχείου Ασπροποτάμου όπου θα στεγάζεται ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και υπηρεσίες του Δήμου.  Αναφορά έγινε και στη λειτουργία της Δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» όπου τονίστηκε ότι τα στελέχη της Δομής θα βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τους Προέδρους πριν επισκεφτούν τα χωριά. Επιπλέον, οι Πρόεδροι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους όσο αφορά τον διπλασιασμό της παγίας καταβολής που όπως σημείωσαν πρόκειται για μια σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια που γίνεται για τη βελτίωση της καθημερινότητας των χωριών.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος κ. Αβραμόπουλος σημείωσε ότι «γνωρίζουμε τα μεγάλα και πολύπλοκα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά του Ασπροποτάμου μετά την κακοκαιρία Daniel. Θα προσπαθήσουμε μέσα από το σωστό προγραμματισμό και την προτεραιοποίηση  των ζημιών να επουλώσουμε τις πληγές που άφησαν πίσω οι πλημμύρες».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τομέα Α’ Ασπροποτάμου – Καστανιάς Δημήτρης Χύμας, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Κρανιάς Νικόλαος Σωτηρίου, Πολυθέας Κωνσταντίνα Σελιώνη, Αγίας Παρασκευής Γρηγόριος Τόσκας, Καλλιρρόης Κωνσταντίνος Αγγέλης, Μηλιάς – Κατάφυτου Σωτήρης Πελτέκης, Χαλικίου Αλέξανδρος Κίτσος, Ανθούσας Ιωάννης Ντούσιος και ο μηχανικός της ΔΕΥΑΜ Βασίλης Τσαρούχης.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης