Τοπικά

Συνάντηση εργασίας του δημάρχου Μετεώρων με τους προέδρους της Δ.Ε. Καστανιάς

Συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Καστανιάς  είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος. Στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων που δεσμεύτηκε να έχει ο Δήμαρχος με τους Προέδρους των χωριών, το πρωί της Τρίτης είχε την ευκαιρία να ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες και τις προτάσεις σχετικά με πτυχές που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη των χωριών.

 

 

Η πρώτη προτεραιότητα σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν είναι η αποκατάσταση της ύδρευσης σε όλα τα χωριά. Ακόμη ο κ. Αβραμόπουλος εξήγησε για άλλη μια φορά το νέο τρόπο διοίκησης και λειτουργίας της νέας Δημοτικής Αρχής σημειώνοντας ότι   «οι εργασίες που θα γίνονται στα χωριά θα φέρουν την υπογραφή του Προέδρου του χωριού, την υπογραφή του αρμόδιου Αντιδημάρχου της περιοχής και την υπογραφή της Τεχνικής Υπηρεσίας ή της ΔΕΥΑΜ ανάλογα το έργο. Αν δεν υπάρχουν αυτές οι τρεις υπογραφές κανένα έργο δεν θα προχωρά στην πληρωμή του». Από την πλευρά τους οι Πρόεδροι των χωριών ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το διπλασιασμό της παγίας καταβολής που όπως είπαν πρόκειται για μια σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια που κάνουν για την βελτίωση της καθημερινότητας στα χωριά.

 

Ο Δήμαρχος Μετεώρων επεσήμανε ότι «όλα όσα έχουμε πει είμαστε αποφασισμένοι να τα κάνουμε πράξη. Τα προβλήματα που έχουμε να λύσουμε είναι πολλά και περίπλοκα. Μέσα από τη σωστή προτεραιοποίηση των προβλημάτων, τον καλό συντονισμό μεταξύ Τεχνικής Υπηρεσίας, ΔΕΥΑΜ και Τοπικών Κοινοτήτων και τον κατάλληλο προγραμματισμό θα καταφέρουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες του Σεπτεμβρίου».

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τομέα Α’ Ασπροποτάμου – Καστανιάς Δημήτρης Χύμας, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων  Αμάραντου Κωνσταντίνος Γουγουλάκης, Ελαφίου Δημήτριος Νταλαμάγκας, Ματονερίου Νικόλαος Κύργος, Καλομοίρας Γιώργος Λιόντας, Καστανιάς Γιώργος Κόφφας, Αμπελοχωρίου Αθανάσιος Νικογιάννης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης