Τοπικά

Συνάντηση Χήρα με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Τρικάλων

Πρωινές ώρες της 27ης Αυγούστου αντιπροσωπεία του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” αποτελούμενη από τον επικεφαλής αυτού Θεόδωρο Χήρα καθώς και από τα στελέχη Κουτή Ευάγγελο και Μπαντίκα Παναγιώτη, επισκέφτηκαν τα Στουρναραίικα, όπου τα τελευταία 24ωρα επίκεινται συνεχείς αναζωπυρώσεις εκ της αρχικής πυρκαγιάς που είχε λάβει χώρα στη θέση “Μαυροπούλι”.

Στο σημείο βρίσκονταν ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νόμου Τρικάλων, Πύραρχος κ. Τσιορλίδας Ευάγγελος, ο οποίος και συντόνιζε τα πυροσβεστικά κλιμάκια που επιχειρούσαν στην περιοχή, συνεπικουρούμενος από τον Πυραγό Καραδημήτρη Αθανάσιο καθώς και από τον Πυρονόμο Μπαλτο Ευθύμιο.
Ο Θοδωρής Χήρας είχε σύντομο και περιεκτικό διάλογο με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νόμου Τρικάλων, κ. Τσιορλίδα Ευάγγελο, μέσα από τον οποίο ενημερώθηκε για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι Πυροσβέστες για να θέσουν υπό έλεγχο τις συνεχείς αναζωπυρώσεις και την δύσβατη περιοχή , η οποία δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις επιχειρησιακές τους ενέργειες.
Δυστυχώς, στα πλαίσια της επιχείρησης κατάσβεσης, έλαβε χώρα ένα δυσάρεστο γεγονός, καθώς σήμερα τα ξημερώματα , Πυροσβέστης του πεζοπόρου τμήματος, τραυματίστηκε κατά το έργο της πυρόσβεσης.
Ο τραυματίας, εντοπίσθη και διασώθη από άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ Θεσσαλίας και μεταφέρθη με ελικόπτερο Super Puma του Στρατού, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Η αυτοδιοικητική μας παράταξη “Πορεία στο Μέλλον” θα ήθελε να δώσει θερμά συγχαρητήρια στον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νόμου Τρικάλων κ. Τσιορλίδα Ευάγγελο για τον άρτιο και επαγγελματικό συντονισμό της επιχείρησης πυρόσβεσης και να του διεμηνύσει ότι ως αυτοδιοικητικός συνδυασμός θα είμαστε πάντα στο πλευρό της Πυροσβεστικής σε κάθε δίκαιο και διαχρονικό αίτημα αυτής, που αφορά την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και την στελέχωση με επιπλέον έμψυχο δυναμικό προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους Πυροσβέστες και τον Επικεφαλής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης, καθώς ενεργούν ακατάπαυστα τις τελευταίες μέρες με ζήλο και αυταπάρνηση , προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά.
Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο Πυροσβέστη που κατά την ώρα του καθήκοντος τραυματίστηκε.
Με τέτοια άξια στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην τοπική κοινωνία, τόσο σε επίπεδο επιχειρησιακού σχεδιασμού εκ των Διοικούντων, όσο και σε επίπεδο επιχειρησιακών ενεργειών εκ του πυροσβεστικού προσωπικού, ο Δήμος Πύλης και εν γένει ο Νόμος Τρικάλων, είναι σε καλά χέρια και το αίσθημα ασφάλειας των συνδημοτών μας κυμαίνεται σε υψηλό επίπεδο.
Και πάλι συγχαρητήρια!!!
Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Χήρας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης και επικεφαλής του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης