Τοπικά

Συνέλευση ΚΙΝ.ΑΛ. Τρικάλων: «Μη κανονική η Κυβέρνηση…»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ από τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, κεντρικό ομιλητή της Νομαρχιακής Συνέλευσης του Κινήματος, στα Τρίκαλα.

Η  συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη με τον Λεωνίδα Γρηγοράκο να προβλέπει ότι «ο πρωθυπουργός θα αιφνιδιάσει τους πάντες και θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές. Ήδη ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα μιας κυβέρνησης που έχει αποδειχτεί καταστροφική για το λαό».

«Ζούμε μια μη κανονικότητα» συνέχισε «από μια μη κανονική Κυβέρνηση. Μπορεί σύμφωνα με τον πρωθυπουργό να πορευόμαστε στην μεταμνημονιακή εποχή, ωστόσο οι δυσκολίες δεν τελείωσαν. Είμαστε εδώ για να πούμε την αλήθεια στο κόσμο. Είμαστε εδώ για να ανοιχτούμε στην κοινωνία και να την ενημερώσουμε για όλες τις πιθανές πολιτικές εξελίξεις. Είμαστε εδώ για να συναντήσουμε παλιούς συντρόφους, τους οποίους έχουμε πικράνει παλιότερα και σήμερα τους καλούμε να ενωθούν μαζί μας», πρόσθεσε».

«Δεν αποτελούμε ουρά κανενός» συνέχισε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος «συνυπήρξαμε με την ΝΔ το 2012 για να βοηθήσουμε την χώρα από την κατάρρευση και πραγματικά συμβάλαμε ώστε η Ελλάδα να σωθεί. Η ΝΔ έχει το δικό τους δρόμο με τον οποίο είμαστε αντίθετοι. Δυστυχώς για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτός ο δρόμος δεν οδηγεί πουθενά και θα πρέπει να αλλάξει οδό».

Τέλος  συζητήθηκε το πρόγραμμα του Κινήματος βάσει του οποίου κινήθηκε η πρόεδρος κα Γεννηματά στην ΔΕΘ ενώ ασχολήθηκε και με θέματα της αυτοδιοίκησης, βαδίζοντας προς τις εκλογές του ερχόμενου Μάη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης