Τοπικά

Συνεργασία Μιχαλάκη-Ζιώγα και… νέα γέφυρα στο Ριζαριό (φώτο)

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Ριζαριού ικανοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, με την κατασκευή νέας γέφυρας που θα εξυπηρετεί τους αγρότες της περιοχής.

 

 

Μέχρι σήμερα οι ανάγκες των αγροτών καλύπτονταν από ένα γεφυράκι το οποίο είχε μικρό πλάτος, με συνέπεια να μην επαρκεί για την κίνηση των μεγάλων αγροτικών μηχανημάτων, ενώ με την πάροδο του χρόνου είχε παρουσιάσει και φθορές.

Έτσι, μετά από αίτημα του Προέδρου του Ριζαριού Ευάγγελου Ντάνα και του Προέδρου της Αστικής Ανάπτυξης Τρικάλων Γιώργου Ζιώγα, ο Αντιπεριφερειάρχης ανταποκρίθηκε άμεσα για την κατασκευή της γέφυρας που θα εξυπηρετεί τους αγρότες να μετακινούνται στα χωράφια τους.

Όπως τόνισε ο Χρήστος Μιχαλάκης «η στήριξη του πρωτογενούς τομέα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Κώστα Αγοραστό. Με την υλοποίηση δεκάδων μεγάλων και μικρών έργων λύνουμε προβλήματα, εκσυγχρονίζουμε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό και διευκολύνουμε την πρόσβαση των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Σε αυτό το πλαίσιο είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ικανοποιούμε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Ριζαριού, με την δημιουργία της νέας γέφυρας, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αίτημα του Προέδρου της Τ.Κ. και του Προέδρου της Αστικής Ανάπτυξης.

Με συνεχείς παρεμβάσεις και έργα θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων της παραγωγής, ακολουθώντας τον προγραμματισμό μας, αλλά και ικανοποιώντας δίκαια αιτήματά τους».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης