Τοπικά

Συνεχίζει με Αγοραστό ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γακόπουλος

Ο Χρήστος Γακόπουλος είναι η σταθερά της Περιφέρειας Θεσσαλίας, βασικός πυλώνας και στήριγμα του Κώστα Αγοραστού από το ξεκίνημα της παρούσης Περιφερειακής Αρχής, το 2010.

 

 

Αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη εκείνων των πρώτων εκλογών για την αιρετή Περιφέρεια και έκτοτε καθιερώθηκε με τη σοβαρή του στάση, τη μεθοδική δουλειά και τους χαμηλούς τόνους τους οποίους και σαν άνθρωπος ακολουθεί στην καθημερινότητά του.

Αντιπεριφερειάρχης Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης σήμερα, έχει διατελέσει και αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου τα περασμένα χρόνια.

«Με τον Κώστα Αγοραστό δουλεύουμε πολύ εδώ και 13 ολόκληρα χρόνια και έχουμε καταφέρει να εξελίξουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε Περιφέρεια πρότυπο, με εντυπωσιακά ποσοστά απορροφητικότητας σε ευρωπαϊκά κονδύλια, εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων και έργα που αποσπάνε διεθνή βραβεία» λέει στο trikalavoice.gr «και σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε την επόμενη 5ετία, ολοκληρώνοντας όλα τα μεγάλα έργα υποδομής που είναι σε εξέλιξη, συνδέοντας όλο το γεωγραφικό διαμέρισμα με σύγχρονους και ασφαλείς δρόμους, αλλά και δίνοντας προοπτική στη νέα γενιά να μείνει στον τόπο μας και να επενδύσει εδώ».

Πρώην προϊστάμενος του Τελωνείου Τρικάλων και άνθρωπος και του αθλητισμού ο Χρήστος Γακόπουλος έχει αφήσει τη σφραγίδα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Τρικάλων υπηρετώντας για πολλά χρόνια ως διαιτητής. Παντρεμένος με την Ανθούλα, καλός οικογενειάρχης, χαίρεται σήμερα παιδιά κι εγγόνια (… παρά το νεαρό της ηλικίας του).

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης