Τοπικά

Συνεχίζει με Μαράβα ο Δούλαλας

Αγαπητοί συνδημότες, Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση φθάνουν και ο καθένας απο εμάς θα κριθεί.

 

 

Προσωπικά απο το 2010 μέχρι και σήμερα, κρίθηκα και θα κριθώ μόνο απο εσάς, απο όλους εσάς στους οποίους απευθύνομαι για άλλη μια φορά, κοιτώντας σας στα μάτια και καταθέτοντας τίμια και ειλικρινά τα σχέδια μου, τις προτάσεις μου, τους στόχους μου, τη συμπαράσταση και τη βοήθεια μου.
Απευθύνομαι σε όλους και όλες εσάς που απο την πρώτη στιγμή, εκείνη της πρώτης προσπάθειας, πιστέψατε σε μένα και μου δώσατε με την ψήφο σας,την δύναμη αλλα συνάμα και την ευλογία να εκλεγώ ανάμεσα σε άξιους συνυποψήφιους αλλα και αντιπάλους, δημοτικός σύμβουλος για τρείς θητείες (2010-2012/2014-2019/2021-2023) καθώς επίσης να διατελέσω αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος,καθαριότητας και ηλεκροφωτισμού για δυο θητείες (2012-2014/2019-2021).
Όντας άνθρωπος της προσφοράς που τον διέπει η αγάπη του για τη συμμετοχή στα κοινά,παράλληλα διετέλεσα αντιπρόεδρος στο συνδικαλιστικό όργανο πολιτικών υπαλλήλων Θεσσαλίας της Ελληνικής αστυνομίας (2006-2010)την οποία υπηρέτησα για 18 συναπτά έτη ως πολιτικός υπάλληλος(2004-2023),αντιπρόεδρος της Π.Ο Πορταϊκού Πύλης(2012-2014) καθώς και αντιπρόεδρος της Π.Ο Φήκης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας(2019-2021).
Σήμερα,εργάζομαι στην ΑΑΔΕ ως εφοριακός υπάλληλος στη ΔΟΥ Τρικάλων και έχω αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου της ΔΑΚΕ.
Δηλώνω ΠΑΡΩΝ λοιπόν…Απο το 2010 ήμουν εδώ,είμαι εδώ και με την αμμέριστη στήριξή σας ευελπιστώ οτι θα παραμείνω εδώ…Γιατί έτσι έχω μάθει..να δουλεύω,να προσπαθώ,να βοηθώ,να προσφέρω.
Είμαι εδώ,δημόσια,ανοιχτά,δημοκρατικά,ενώπιον σας και ενώπιον της τοπικής κοινωνίας του δήμου μας.
Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των μανιφέστων,των βαρύγδουπων δηλώσεων,των “ανέξοδων” και φαιδρών υποσχέσεων.Ήμουν πάντα και παραμένω ο άνθρωπος των πράξεων.Η διαφανής πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι αυτή που “μιλάει” για μένα και όσοι με γνωρίζετε προσωπικά,το ξέρετε πολύ καλά.
Δηλώνω ΠΑΡΩΝ λοιπόν..Και καταβαίνω πανέτοιμος σε άλλη μια εκλογική αναμέτρηση,γνωρίζοντας ακριβώς τους προβληματισμούς όλων εσάς των συνδημοτών μου,τους οποίους έχω αφουγκραστεί,συζητώντας μαζί σας και περπατώντας απο άκρη σε άκρη σε κάθε γωνιά του δήμου μας.
Ήρθε η ώρα της ευθύνης και απο εμένα έχετε το λόγο της Τιμής μου οτι μπορείτε να την ζητήσετε μέχρι το τέλος.
Έχω υποχρέωση ηθική απέναντι σε όλους και όλες εσάς να συνεχίζω να επιδεικνύω συνέπεια,σοβαρότητα,υπευθυνότητα,αλληλεγγύη όπως πάντα έκανα μένοντας πιστός στις αρχές για προσφορά.
Σας καλώ,όλους και όλες να συμπορευτούμε χερι χέρι σε αυτόν τον δρόμο και ζητώ για άλλη μια φορά τη στήριξή σας για να δώσουμε απο κοινού έναν ωραίο και τίμιο αγώνα με ένα και μόνο στόχο..Το μέλλον μας,το μέλλον των παιδιών μας,την ποιότητα ζωής μας!
Παραμένω ΔΙΠΛΑ σας..Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ..Διαμορφώνουμε το ΑΥΡΙΟ της ζωής μας και του δήμου μας!
Έυχομαι απο καρδιάς σε όλους τους υποψήφιους που δίνουν τη μάχη τους,καλή Επιτυχία και καλόν αγώνα με υπομονή,ηρεμία και κυρίως σύνεση!

Με εκτίμηση και σεβασμό
Κώστας Δούλαλας
Δημ.Σύμβουλος με τον συνδυασμό 
“ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ” με τον ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΑΒΑ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης