Τοπικά

Συνεχίζει ο Ηλιάδης: “Θα τα αλλάξουμε όλα στο Δήμο μας” (εικόνες)

Συνεχίζει τις περιοδείες του με αμείωτη ένταση στα χωριά ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκαλα, τόπος να ζούμε» Γιώργος Ηλιάδης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28/9 τη Χρυσαυγή, το Μεγαλοχώρι, το Λόγγο και την Πατουλιά, όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους της περιοχής.

 

 

Εξάλλου, στόχος του Γιώργου Ηλιάδη είναι να επισκεφθεί όλα τα χωριά και όλες τις συνοικίες του Δήμου έως και την τελευταία στιγμή, πριν τις κάλπες.

Στην περιοδεία του, οι κάτοικοι των χωριών εξέφρασαν στον υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαίων όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κυριότερο την καθημερινότητα, καθώς αισθάνονται ότι η νυν δημοτική Αρχή δεν έχει επικεντρωθεί στην ουσιαστική επίλυση τους.

Ο Γιώργος Ηλιάδης επανέλαβε πως δίνει έμφαση στα ζητήματα καθημερινότητας και πως με τη σωστή προτεραιοποίηση και την άμεση παρέμβαση, σε συνεργασία με κατοίκους και φορείς της περιοχής μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος τα χωριά να παραμείνουν ζωντανά και να κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον.

Σε ό,τι αφορά στον Λόγγο, ένα χωριό που μετρά καταστροφές από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας στις αρχές του Σεπτέμβρη, οι κάτοικοι επανέλαβαν το αίτημα τους για ένταξη στην «κόκκινη ζώνη», ώστε να τους καταβληθούν τα μέγιστα ποσά των αποζημιώσεων.

Όμως, τα προβλήματα δε σταματούν εκεί, καθώς κατήγγειλαν στον υποψήφιο  Δήμαρχο ότι έως και σήμερα ελάχιστα σπίτια έχουν ελεγχθεί από τα κλιμάκια, ενώ δεν έχουν επίσημη ενημέρωση για την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας.

Την ίδια στιγμή, ο Λόγγος παραμένει ακόμα ένα από τα χωριά που το νερό είναι ακατάλληλο προς πόση, χωρίς οι κάτοικοι να γνωρίζουν πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων εξέφρασε την αμέριστη στήριξη στους κατοίκους της περιοχής, καταγγέλλοντας την δημοτική Αρχή για ολιγωρία και εγκληματική καθυστέρηση στην υλοποίηση των απαραίτητων ενεργειών που θα ανακουφίσουν τους πληγέντες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης