Τοπικά

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Χάιδος: “Ο κόσμος ελπίζει στον ΣΥΡΙΖΑ”

Συνεχίζει τις περιοδείες του σε πόλεις και χωριά του νομού μας ο Γιάννης Χάιδος. Το περασμένο τριήμερο επισκέφτηκε την αγορά της Καλαμπάκας, “όπου διέκρινα για άλλη μια φορά την απόγνωση παραγωγών και καταναλωτών για την ακρίβεια, η οποία καλπάζει ανεξέλεγκτα δίχως κανείς από την Κυβέρνηση να παρεμβαίνει. Βυθίζουνε τον κόσμο στο βαθύ γκρίζο και αυτό πια δεν γίνεται ανεχτό”.

 

 

Ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε επίσης τα απομακρυσμένα, αλλά μεγάλα χωριά του Δήμου Μετεώρων, την Παναγία και το Μαλακάσι: “Οι μόνιμοι κάτοικοι των χωριών, όσοι απέμειναν σε αυτά, μας μετέφεραν την αγανάκτησή τους καθώς η ύπαιθρος ερημώνει μέρα με τη μέρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι για απόσταση λίγων χιλιομέτρων, Μαλακάσι-Μέτσοβο, για τα απαραίτητα ψώνια οι μόνιμοι κάτοικοι πρέπει να καταβάλλουν διόδια στην Εγνατία. Απόδειξη ότι το Κράτος αδιαφορεί γι’ αυτούς”.

“Με χαρά θα σταθώ δίπλα τους και θα πολεμήσω μαζί τους για να επιστρέψει το χαμόγελο στα ειλικρινή τους πρόσωπα” καταλήγει ο Γιάννης Χάιδος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης