Τοπικά

Συνεχίζονται οι μεγάλες διακρίσεις για τον Τρικαλινό πιανίστα Νικόλα Παππά

Ο  Όμιλος  της UNESCO  Tεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος πραγματοποίησε το Σάββατο 9 Απριλίου 2022  στο Θέατρο Pierce του Αμερικανικόυ Κολλέγιου Ελλάδος μια φανταστική εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε στα  πλαίσια  τελετής απονομής  μουσικών βραβείων  σε  διακριθέντες νέες – νέους μουσικούς 12 – 30 ετών.

 

 Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προώθηση της καλλιτεχνικής άμιλλας και η ηθική ανταμοιβή των νέων μουσικών , που με μεθοδική και επίμονη εργασία  αξιοποιούν το ταλέντο τους στη μουσική  σε διάφορες κατηγορίες  μουσικών οργάνων .

Στο α’ μέρος της εκδήλωσης  πραγματοποιήθηκε συναυλία όπου  οι κορυφαίοι στις  διάφορες κατηγορίες οργάνων και διακριθέντες με το 1ο Βραβείο στους  διαγωνισμούς της Unesco ερμήνευσαν μουσικά έργα μεγάλων συνθετών  ενώ στο β’ μέρος ακολούθησε  η απονομή των μουσικών  βραβείων.

Ο δικός μας Νικόλας Παππάς ο οποίος ταξίδεψε απ το Σάλζμπουργκ της Αυστρίας όπου σπουδάζει για να παρευρεθεί , ήταν αυτός που έκλεισε την εκδήλωση    με μια εξαιρετική ερμηνεία ενός δύσκολου έργο  του  Franz  Liszt,  και μια ιδιαίτερη  βράβευση, ως  ο μοναδικός ο οποίος έχει κερδίσει τον διαγωνισμό της UNESCO  για δύο συνεχόμενες χρονιές.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης