Τοπικά

Τέλος εποχής. Κατεδαφίζεται μέρος του παλαιού εργοστασίου “Κλωτσοτήρα” (φώτο)

Μέρος του εργοστασίου το οποίο γνώρισε ημέρες δόξης με την παραγωγή προϊόντων-πετσέτες, είδη προικός- τα οποία κυριάρχησαν στην Ελληνική αγορά για δεκαετίες κατεδαφίζεται. Οι εργασίες οι οποίες είχαν αρχίσει στο παλαιό εργοστάσιο στην περιοχή του Τρικκαίογλου από το καλοκαίρι του 2020 και είχαν παγώσει για πολλούς μήνες και ξεκίνησαν εκ νέου.

 

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr το πρωί της Πέμπτης κατεδαφίζεται ήδη το ψηλότερο κτίριο του εργοστασίου και οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν μερικές ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παλαιό εργοστάσιο «Κλωτσοτήρας» παρέμεινε παροπλισμένο τα τελευταία 20-25 χρόνια, ενώ  είχε περάσει στην ιδιοκτησία των αδελφών Σαράντη («Ελληνικά Γαλακτοκομεία») κατά τη δεκαετία του 2000. Οι ίδιοι δείχνουν διάθεση αξιοποίησης του ακινήτου-το οποίο βρίσκεται στις όχθες του Ληθαίου- αν και δε φαίνεται να προχωρούν τα σχέδια για ανέγερση ξενοδοχείου όπως ήταν η αρχική σκέψη. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι  θα εξακολουθήσει να λειτουργεί το πρατήριο “Κλωτσοτήρα”, όπως σταθερά παρέμεινε και λειτουργούσε όλα τα προηγούμενα χρόνια, από τον έναν από τους κληρονόμους της οικογένειας Κλωτσοτήρα, ενώ στη νέα εποχή το κατάστημα θα παραμείνει και θα λειτουργεί στα αριστερά, όπως βλέπουμε το συγκρότημα, σε νέο χώρο που έχει διαμορφωθεί.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι νέο εργοστάσιο “Κλωτσοτήρα”, εκ των κληρονόμων της οικογένειας, λειτουργεί στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του τα βρίσκουμε σε όλη την Ελλάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης