Τοπικά

Τέλος ο “εμφύλιος” στα Μ. Καλύβια. Δικαίωση για Σία Φαράκη

Η διοίκηση του ΕΛΟΚ ανακάλεσε όσα προσέβαλαν τη γνωστή ηθοποιό και σκηνοθέτη. Το θέμα προέκυψε προ 10ημέρου με την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας μεταξύ του ιδιαίτερα δραστήριου Εκπολιτιστικού Λαογραφικού Ομίλου Καλυβίων και του θεατρικού εργαστηρίου της Σίας Φαράκη (δείτε ΕΔΩ). Το διαζύγιο έγινε γνωστό μέσω facebook, υπήρξαν αντιδράσεις γονέων τα παιδιά των οποίων συμμετείχαν στο εργαστήριο, αλλά και της ίδιας της Φαράκη η οποία με εξώδικη δήλωση απαίτησε την ανάκληση όσων προσέβαλαν το πρόσωπό της.

Η διοίκηση του ΕΛΟΚ ανταποκρίθηκε και προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στη σελίδα του:  

«Επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι το περιεχόμενο των αναρτήσεων μας ήταν καθαρά ενημερωτικό προς τα μέλη μας και δεν είχε σκοπό να θίξει την κα Σία Φαράκη την οποία σεβόμεθα και ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη, γεγονός το οποίο επισημάναμε και στην ανάρτηση μας, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι « η λήξη συνεργασίας δεν αφορά το καλλιτεχνικό επίπεδο, ούτε την προσφορά και το έργο του θεατρικού εργαστηρίου αλλά την έλλειψη συνεννόησης ».
Σεβόμεθα και τιμούμε το έργο και την προσωπικότητα της κα Σία Φαράκη , ανακαλούμε ό,τι θεωρεί ότι προσέβαλε την τιμή, την υπόληψη και το καλλιτεχνικό της έργο και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στα θεατρικά δρώμενα της χώρας.

Το Δ.Σ. του Ε.Λ.Ο.Κ.».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης