Τοπικά

Τα έργα-σταθμός για τον Δήμο Τρικκαίων, με σφραγίδα Καταβούτα

Απολογισμός του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Καταβούτα, για το όσα επιτεύχθηκαν στους Τομείς της   Παιδείας, Πρόνοιας, Αθλητισμού,  Πολιτισμού , κατά τη 2ετή θητεία του:

 

 

  • Νέο Διδακτήριο για το ΕΝΕΕΓΥΛ Τρικάλων, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους , αρχίσαμε την κατασκευή του  20ου Νηπιαγωγείου , δώσαμε σε χρήση  τρεις  νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς στον Σταθμό, Μεγάλα Καλύβια και Λογγάκι κάνοντας επανάχρηση δημοτικών μας κτιρίων, ανακαινίσαμε και συντηρήσαμε τους υφιστάμενους βρεφονηπιακούς  μας.
  • Νέο ταρτάν του Σταδίου με full pu σε όλους τους διαδρόμους του στίβου. Ολοκληρώθηκε το νέο Αθλητικό  Πάρκο Σωτήρας,  με σε πλήρη  ανακαίνιση παλαιών εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου Τρικάλων. Παραδώθηκε προς χρήση το Αθλητικό Πάρκο στο Καλονέρι και ο απίστευτος Αθλητικός χώρος στο Γενέσι. Γήπεδο 5*5  στη Χρυσαυγή, ολοκληρώθηκε το γήπεδο μπάσκετ στο Διαλεκτό , άρχισαν εργασίες για  αθλητικές  εγκαταστάσεις στο Μεγαλοχώρι.

Βέβαια αυτό που περιμένουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καιρού επιτρέποντος πια , είναι η λειτουργία της νέας κλειστής πισίνας με τις εγκαταστάσεις της , στο Πάρκο του Αη Γιώργη.

  • Στον Τομέα του Πολιτισμού, προχώρησαν με χρηματοδοτήσεις αλλά και με ιδίους πόρους, σημαντικά έργα. Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στο κοινό το ολοκληρωμένο Μουσείο Τσιτσάνη, που είναι πολύτιμο και μοναδικό στην πόλη και στη  χώρα. Παραδώσαμε σε λειτουργία το  Λαογραφικό  Μουσείο, Δημιουργήθηκε η «Γωνιά Μητροπάνου» στην Αγία Μονή. Συντηρήθηκε και ανακαινίστηκε η  Δωροθέα Σχολή , έδρα της Φιλαρμονικής  μας. Το  ¨Σπίτι  των Τρικαλινών Δημιουργών», στην οικία Μάντζαρη, πρώην Αρχοντικό Κυρνάσιου είναι έτοιμο και περιμένει τον εξοπλισμό του για να ανοίξει και να δεχτεί επισκέπτες.

Συμβασιοποιήθηκε και άρχισαν εργασίες , στις Αποθήκες του ΟΣΕ. Το παλιό υπαίθριο θέατρο στο Κάστρο της πόλης έχει ήδη καθαιρεθεί και σε λίγο θα κατασκευαστεί το νέο, σε συνεργασία με την Εφορεία Τρικάλων. Οι εργασίες συνεχίζονται για το Ασκληπιείο στο Πρίνος. Τέλος προχώρησαν αισθητικές αναβαθμίσεις στην πόλη με graffiti , και την υπέροχη συνεργασία του Δήμου με τον σύλλογο τρικαλινών ζωγράφων σε καφάο και κολώνες της ΔΕΗ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης