Τοπικά

Τα αιτήματα Μαράβα στον Ταχιάο

Τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών –Μεταφορών –Αρμόδιος –για τις Υποδομές κ. Νικόλαος Ταχιάος, στον Δημαρχείο την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 17.20, στο πλαίσιο των περιοδειών τους στους Δήμους της Θεσσαλίας.

 

 

Ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας καλωσόρισε τον Υπουργό και τους συνεργάτες του στο Υπουργείο, τονίζοντας τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε ο Daniel, τόσο στον Δήμο Πύλης με τεράστιες καταστροφές στο θέμα των υποδομών ειδικά στον ορεινό όγκο., ζητώντας την βοήθεια του Υπουργείου για την αποκατάσταση των ζημιών.

Ο κ. Ταχιάος ανέφερε ότι ξεκινήσαμε αυτοψίες σε όλη την Θεσσαλία προβαίνοντας σε προκαταρτικές μελέτες και να προχωρήσουμε σε διαγωνισμούς μέσα από διαπραγματεύσεις, τελειώνοντας μέχρι το τέλος Ιουνίου. Ο προϋπολογισμός των έργων  αγγίζει το 1,2 δις. Τα παραπάνω έργα αφορούν συμπληρωματικά έργα και οδικά.

Τέλος οι συνεργάτες του Υπουργού ανέλυσαν διεξοδικά τις προτεραιότητες των έργων που πρέπει να προχωρήσουν όπως, κατολισθήσεις σε δρόμους όπως αποκαταστάσεις ρεμάτων για λόγους ασφαλείας και κατά δεύτερο λόγο οι αποκαταστάσεις των γεφυριών. Τα  στελέχη του Δήμου πρότειναν και άλλα συμπληρωματικά έργα.

Παρόντες ήταν  ο βουλευτής Τρικάλων κ. Αθανάσιος Λιούτας ,τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης