Τοπικά

ΤΑ ΜΕΤΡΑ προστασίας για τον κορωνοϊό στην ΤΡΙΚΚΗ

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται εδώ και πλέον των 20 ημερών στο Εργοστάσιο Γάλακτος, αλλά και στο εκκοκκιστήριο της ΕΑΣΤ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος τόσο στο διοικητήριο της ΤΡΙΚΚΗ, όσο και στις μονάδες παραγωγής, πλην όσων εκτελούν βάρδιες και αφού απολυμανθούν-όπως πάντα άλλωστε-και φορέσουν τις ειδικές στολές και γάντια.

Οι οδηγοί και οι πωλητές, αφού προχωρήσουν και αυτοί σε απολύμανση έρχονται σε επαφή με μόνο έναν υπάλληλο που έχει οριστεί για αυτή τη δουλειά, προκειμένου να διεκπεραιώνει τις υποθέσεις. Το προσωπικό εργάζεται εκ περιτροπής, ώστε να μην υπάρχει πολύς κόσμος στα γραφεία, ενώ σε ορισμένους έχει δοθεί η δυνατότητα εργασίας από το σπίτι.

Ανάλογα μέτρα έχουν ληφθεί εδώ και ένα περίπου μήνα και στο εκκοκκιστήριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων, με στόχο πάντα τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων.

«Είχαμε λάβει εγκαίρως όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας» λέει ο πρόεδρος της ΕΑΣΤ Αχιλλέας Λιούτας «και με σταθερή προσήλωση τα τηρούμε στο έπακρο. Είχαμε προνοήσει, βλέποντας και τις εξελίξεις στη γειτονική μας Ιταλία, και είχαμε εφαρμόσει αυστηρότερους όρους στα εργοστάσιά μας πριν ακόμη προχωρήσει η Ελληνική Κυβέρνηση στα περιοριστικά μέτρα. Γι’ αυτό και λειτουργούν όλα άψογα σε όλους τους τομείς».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης