Τοπικά

Τα νέα στοιχήματα του Χρήστου Μιχαλάκη

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και αναπληρωτής περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θέτει νέους υψηλούς στόχους για την περιοχή.

Πέραν της-άριστης-διαχείρισης της καθημερινότητας για τον Χρήστο Μιχαλάκη είναι προσωπικό στοίχημα η επίτευξη συγκεκριμένων στόχων τη νέα 4ετία και μέχρι το 2023.

Πρώτον θεωρεί μείζονος σημασίας την ολοκλήρωση των βασικών έργων υποδομής. Μέσα στους αμέσως προσεχείς μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί η νέα, σύγχρονη, διπλής κατεύθυνσης και με στηθαίο ασφαλείας, εθνικό οδό Τρικάλων-Πύλης, ενώ προγραμματίζεται η δημοπράτηση υπερσύγχρονης γέφυρας στον Καραβόπορο (24 εκ. €!!!).

Σημαντικό ζήτημα είναι η ολοκλήρωση της ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας (από το ANIMUS και μετά) και η περαιτέρω βελτίωση της ε.ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας (φωτισμός κλπ.).

Ήδη στα Τρίκαλα έχουν γίνει τρεις σύγχρονοι κόμβοι (Ριζαριό, ΤΕΦΑΑ, Μύλος Τσαγκάδα) και θα γίνουν άλλοι δέκα (10) τουλάχιστον μέσα στον επόμενο χρόνο. Από εκεί κι ύστερα και ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ επιμένει και πιέζει για το Βόρειο Τμήμα του οδικού άξονα Ε-65, καθώς και για την ανάληψη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας του έργου του Αχελώου. Έτσι ο Χρήστος Μιχαλάκης σφραγίζει την πορεία του Νομού μας στη νέα εποχή και αφήνει σημαντική παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, με τα Τρίκαλα στο επίκεντρο του χάρτη και όχι στο περιθώριο, όταν ανέλαβε το 2010.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης