Τοπικά

Τα πρώτα χιόνια το Σαββατοκύριακο στο Περτούλι. Τι δείχνει η πρόγνωση

Τα πρώτα χιόνια αναμένονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε Ελάτη-Περτούλι. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, μέσω του meteo.gr η χιονόπτωση αναμένεται από το πρωί του Σαββάτου, όχι με μεγάλη ένταση ωστόσο.

 

 

 

Η Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύλης

Συνεδρίασε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 10..00 στην αίθουσα του Δ.Σ. Πύλης το Συντονιστικό Τοπικό  Όργανο Πολιτικής Προστασίας   του Δήμου Πύλης, με παρόντες τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος  , Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύλης κ. Σπύρο Αποστολόπουλο, την Αν. Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος ,Καθαριότητος –Πρασίνου κ. Παναγιώτα Λαμπρογεώργου , τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Ζιάκα, τον Διοικητή του Α.Τ. Πύλης κ. Χρήστος Παπαδογιάννης  Αστυνομικός Υποδιευθυντής, ο Προϊστάμενος  του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης κ. Γεώργιος Καραχάλιος    Ανθυποπυραγός  ο Εκπρόσωπος της ΣΜΥ –Τρικάλων κ. Ελευθέριος Βάντζος  Αν/ρχης (ΜΧ) και ο Προϊστάμενος της ΔΕΔΔΗΕ Τρικάλων κ. Βάϊος  Μπεχλιβάνος.

Μοναδικό θέμα συζήτησης η αντιμετώπιση των ενδεχόμενων καιρικών φαινομένων εν’ όψει του επερχόμενου χειμώνα (χιονοπτώσεις –παγετός)  και η δρομολόγηση  του  καλλίτερου δυνατού  συντονισμού των παραπάνω εμπλεκομένων Φορέων, όπου εκφράστηκαν διάφορες γνώμες και απόψεις  για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν στη ζώνη ευθύνης του Δήμου Πύλης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης