Τοπικά

Τα Τρίκαλα μεταξύ των πόλεων που προσφέρουν 5G

Νέα εποχή στις επικοινωνίες και τα Τρίκαλα πρωταγωνιστούν και σε αυτή.

Το 5G ξεκίνησε να λειτουργεί και στη χώρα μας και φέρνει υψηλές ταχύτητες όσον αφορά τη λήψη αλλά και την αποστολή δεδομένων.

Θα μπορούμε να κατεβάζουμε πιο γρήγορα δεδομένα στο smartphone μας, με καλύτερη ποιότητα της εικόνας εφόσον, φυσικά, η περιοχή όπου βρισκόμαστε υπάρχει 5G κάλυψη από τον πάροχο μας. Το 5G δίκτυο της Cosmote αυτή τη στιγμή καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τα Τρίκαλα, ενώ δίκτυο κάλυψης έχουν Λάρισα, Βόλος, Γιάννενα, Καβάλα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Δράμα, Νάουσα, Ξάνθη, Σέρρες, Γιαννιτσά, Ηγουμενίτσα, Μυτιλήνη.
Η Wind καλύπτει αυτή τη στιγμή περιοχές της Αθήνας (Σύνταγμα, Πειραιάς και νότια προάστια) και της Θεσσαλονίκης καιο ρυθμός επέκτασης θα είναι εξαιρετικά γρήγορος τις επόμενες εβδομάδες.

Συσκευές

Στην παγκόσμια αγορά υπάρχουν δεκάδες smartphones με δυνατότητα λειτουργίας σε δίκτυα 5G.

Στην περίπτωση της Cosmote, η σχετική λίστα, η οποία θα διευρύνεται διαρκώς, περιλαμβάνει τα Apple iPhone 12 mini, Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12 Pro Max, Samsung Galaxy S20 Ultra, Xiaomi Mi10T Pro, Xiaomi Mi10T, Xiaomi Mi10T Lite, Xiaomi Mi10 Pro, Xiaomi Mi10.

Αντίστοιχα, η Wind ξεκινά με τα Xiaomi Mi 10T, το Xiaomi Mi10T Pro, το Xiaomi Mi10T Lite, το Huawei P40 DS και το Huawei P40 Pro DS. Σύντομα αναμένεται να προστεθούν τα Apple iPhone 12 mini, Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12 Pro Max, το Samsung Galaxy S20 Ultra κ.ά.

Όσον αφορά το κόστος απόκτησης αυτών των συσκευών, η πιο προσιτή είναι στα επίπεδα των 350 ευρώ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης