Τοπικά

Τα 10 έργα με τα οποία ο Μαράβας… αλλάζει τον Δήμο Πύλης

Έχοντας καταφέρει να κάνει το Δήμο Πύλης να ορθοποδήσει οικονομικά και ολοκληρώνοντας σημαντικά έργα υποδομής τα 9 χρόνια που πέρασαν, ο Κώστας Μαράβας δίνει το σύνθημα για τη νέα πενταετία.

 

 

Θέτει υψηλούς στόχους έτσι ώστε ο Δήμος Πύλης να καταστεί Δήμος-πρότυπο και σημείο αναφοράς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Κώστας Μαράβας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη καταθέσει προς τους πολίτες, μιλάει για «παρεμβάσεις που θα αλλάξουν ριζικά τον Δήμο μας, θα τον εκσυγχρονίσουν και θα δώσουν προοπτικές υγιούς ανάπτυξης στα επόμενα χρόνια, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τις νεότερες γενιές».

Ξεχωρίζουμε από το πρόγραμμα του συνδυασμού «Πρώτα ο άνθρωπος» δέκα (10) κομβικά έργα, υψίστης σημασίας:

  1. Συνεργασία με την Πολιτεία και εξάντληση όλων των μέσων για ολοκλήρωση και λειτουργία των φραγμάτων Πύλης και Μεσοχώρας. Ανάπτυξη της παραποτάμιας περιοχής του Πορταϊκού.
  2. Την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου που θα εξασφαλίζει σημαντικά έσοδα για το Δήμο και ανταποδοτικά οφέλη στους δημότες.
  3. Τον εκσυγχρονισμό του Δήμου και το πέρασμά του στη ψηφιακή εποχή, με εγκατάσταση της Novovile, για λύσεις με ένα «κλικ» στο κινητό για κάθε δημότη.
  4. Την ανάπτυξη του αγροτουρισμού, με σύνδεση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής με τις τουριστικές μονάδες και προβολή των τοπικών προϊόντων μέσα από ετήσιο φεστιβάλ γεύσεων που θα καθιερωθεί.
  5. Αξιοποίηση όλων των δημοτικών κτιρίων, σε όλα τα χωριά, και απόδοση στις τοπικές κοινωνίες.
  6. Νέο στάδιο στο Παλαιομονάστηρο-σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-και κλειστό γυμναστήριο στην Πύλη, εξασφαλίζοντας εξαιρετικές συνθήκες άθλησης για τους νέους και τις ομάδες της περιοχής.
  7. Εκσυγχρονισμό και περαιτέρω ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου.
  8. Στεγασμένη λαϊκή αγορά στην Πύλη, στα πρότυπα ανάλογων Ευρωπαϊκών.
  9. Ολοκλήρωση της σύγχρονης πλατείας της Πύλης και ευρύ πρόγραμμα αναπλάσεων πλατειών και καλντεριμιών στο σύνολο των χωριών του Δήμου.
  10. Επέκταση και εκ βάθρων ανακαίνιση του Δημαρχείου Πύλης ώστε να μπορούν οι πολίτες να εξυπηρετούνται εύκολα και γρήγορα στις υπηρεσίες αυτού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης