Τοπικά

Τελευταία προσπάθεια να δημοπρατηθεί το Λούνα Παρκ για το παζάρι

Σε τρίτη δημόσια φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την  παραχώρηση της χρήσης του χώρου της Εμποροπανήγυρης (Τρικαλινού Παζαριού) έτους 2022  που προορίζεται για την εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικών παιδειών (Λούνα Πάρκ) προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο πρώτες δημοπρασίες απέβησαν άκαρπες καθώς δεν βρέθηκε κανείς να προσφέρει το ελάχιστο ποσό των 50.000 € που έχει οριστεί ως τιμή εκκίνησης.  Ίδιο παραμένει το ποσό και για την τρίτη δημοπρασία η οποία έχει οριστεί να γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου που βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού 18, την Τρίτη 30 Αυγούστου  και ώρα 10:30 π.μ..

Ο τελευταίος πλειοδότης  υποχρεούται αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της δημοπρασίας να καταθέσει στο Ταμείο του Δήμου ολόκληρο το ποσό ( τελικό) που πρόσφερε κατά την δημοπρασία.

Αν και αυτή η δημοπρασία αποβεί άγονη θα επαναληφθεί σύμφωνα με το άρθρο 6 του Π.Δ.270/1981 με τους ίδιους όρους στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου που βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού 18, σε ημερομηνία που θα οριστεί στην περιληπτική διακήρυξη επαναληπτικής Δημοπρασίας του Δημάρχου Δήμου Τρικκαίων.

Όπως και να ‘χει ο χρόνος πιέζει και υπάρχει  ως πιθανότητα ο Δήμος να προχωρήσει τελικά σε απευθείας ανάθεση, είτε στην Παναγιωτοπούλου που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, είτε στους Ιταλούς με τους οποίους συνεργάστηκε ο Κωτούλας της e-trikala για τις ανάγκες του “Μύλου των Ξωτικών”.

Υπενθυμίζεται ότι το παζάρι ξεκινάει στις 14 Σεπτεμβρίου και η εγκατάσταση του Λούνα Πάρκ θα πρέπει να ολοκληρωθεί όπως και να κατατεθούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας του στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων έως την  Παρασκευή  9η  Σεπτεμβρίου 2022.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης