Τοπικά

Την ίδρυση της πολυμετοχικής “Μύλος Α.Ε.” προτείνει ο Ράπτης

Ο εμπνευστής και εν πολλοίς δημιουργός του “Μύλου των Ξωτικών”, Οδυσσέας Ράπτης, δείχνει το μέλλον της διοργάνωσης μέσα από τη δημιουργία μιας Ανώνυμης Εταιρείας βάσης με πολυμετοχικό καθεστώς.

 

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του εργάζονται πυρετωδώς για τον 11ο “Μύλο των Ξωτικών”, ωστόσο το μυαλό του παραμένει στο… αύριο. Ο διευθύνων σύμβουλος της e-trikala φημίζεται, μεταξύ άλλων, και για τη διορατικότητά του όσον αφορά τέτοια μεγάλα εγχειρήματα. Μιλώντας στο trikalavoice.gr ο Οδυσσέας Ράπτης λέει ότι “για να μπορέσει ο Μύλος να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και να γίνει ίσως και ακόμη καλύτερος μέσα στα επόμενα χρόνια πρέπει να αποκτήσει μια διοργανώτρια αρχή ευέλικτη και αποτελεσματική σε όλα τα επίπεδα, που θα είναι κομμάτι της ίδιας της πόλης”. Ο ίδιος μιλάει για μια “Μύλος Α.Ε.” η οποία θα έχει καθεστώς “πολυμετοχικότητας, θα είναι κομμάτι της ίδιας της πόλης και θα δίνει τη δυνατότητα σε φορείς, αλλά και σε ιδιώτες να συμμετάσχουν αγοράζοντας μετοχές και να μοιράζονται κάθε χρόνο τα όποια κέρδη προκύπτουν. Θα μπορεί δε να διοργανώνει το “Μύλο των Ξωτικών” απαλλαγμένη απ’ όποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες και χωρίς απαραίτητη εμπλοκή του Δήμου”.

Μοιάζει με εξαιρετική πρόταση η οποία όντως θα μπορούσε να δώσει νέα πνοή στο έτσι κι αλλιώς επιτυχημένο project του “Μύλου των Ξωτικών”. Πρώιμη ίσως, αλλά μπαίνει στο τραπέζι.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης