Τοπικά

Την Τρίτη η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των αγροτών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 12.00, στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει επιστρέψει από το Βελιγράδι τη Δευτέρα.

 

 

Οι αγρότες αναμένεται να γνωστοποιήσουν τα ονόματα των δέκα εκπροσώπων τους οι οποίοι θα προσέλθουν στη συνάντηση.

Τσιόδρας: Πρέπει οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει τους αγρότες την Τρίτη το πρωί, έχει δείξει ότι είναι πάντα ανοιχτός στον διάλογο», δήλωσε σήμερα το πρωί, Παρασκευή, ο διευθυντής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς για το τι θα συμβεί μέχρι την Τρίτη, που αναμένεται η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες σχετικά με το κλείσιμο των δρόμων, ο ίδιος σχολίασε: «Δεν μπορεί το δικαίωμα μιας ομάδας στη διαμαρτυρία να είναι σε βάρος των δικαιωμάτων άλλων ομάδων. Πρέπει οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί, η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στον διάλογο».

«Τα δημοσιονομικά περιθώρια δεν είναι απεριόριστα, σε μεσο-μακροπρόθεσμο επίπεδο μπορούν να εξεταστούν ζητήματα τα οποία αφορούν τους αγρότες πέραν όσων έχουν ανακοινωθεί –και δεν είναι λίγα– αναφέρομαι στις μειώσεις των ΦΠΑ για τα αγροτικά λιπάσματα και ζωοτροφές, στα αγροτικά μηχανήματα κ.λπ.», τόνισε.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης