Τοπικά

Τι ζήτησε ο Σακκάς από ιδιοκτήτες καφετεριών-εστιατορίων ενόψει “Μύλου”

Το πολύ καλό κλίμα και η εξαίρετη συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο Τρικκαίων αι τους επιχειρηματίες της εστίασης, επισφραγίστηκε στη συνάντηση για τον 12ο Μύλο των Ξωτικών. Η συνάντηση πραγματοποιείται κάθε χρόνο εν όψει της πολύ μεγάλης διοργάνωσης, του μεγαλύτερου χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου της χώρας, αλλά δεν είναι εθιμοτυπική. Αντιθέτως, επενδύει στη συνεργασία όλων: του Δήμου Τρικκαίων, της e-trikala ΑΕ και των επιχειρηματιών εστίασης – διασκέδασης.

 

 

Το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου 2023 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τους κ. Χρ. Παπαευθυμίου, Γ. Χλωρό, Δημ. Μαγκούτη, Κ. Μπάνια και Δημ. Παναγιωτόπουλο (εκπρόσωποι των σωματείων εστιατορίων – φαστ φουντ, καφετεριών, «μανάβικων»). Συμμετείχαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά και Γιώργος Καταβούτα και ο δ/νων συμβούλος της e-trikala ΑΕ κ. Οδ. Ράπτης.
Η συνάντηση κινήθηκε σε έναν βασικό άξονα, αυτόν της βελτίωσης της παροχής υπηρεσιών στους φιλοξενούμενους του Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα. Ετσι, συζητήθηκαν διάφορες πτυχές του ζητήματος, όπως η συνεργασία σε θέματα καθημερινότητας, η μέριμνα του Δήμου για αυτή, η ύπαρξη περισσότερου προσωπικού, η φροντίδα για διόρθωση τυχόν ζημιών και μια γενικότερη συνδρομή του Δήμου σε ζητήματα που ανακύπτουν. Επίσης τέθηκε από τον κ. Σακκά το θέμα της εξυπηρέτησης των πολιτών, με γνώμονα την ουσιαστική θετικότατη εικόνα της πόλης και των κατοίκων, ενώ συζητήθηκαν και ειδικότερα θέματα, για την τήρηση των κανόνων και νόμων σχετικά με τη στάθμευση, το κάπνισμα, τις καταλήψεις χώρων κ.α.
Ειδικότερα θέματα έθεσαν οι δύο αντιδήμαρχοι, ενώ ο κ. Ράπτης παρουσίασε τα σχετικά με την πολύ θετική εικόνα του Μύλου, τις εργασίες αποκατάστασης μετά τις πλημμύρες, τα ζητήματα ενημέρωσης κ.α.
Οι εκπρόσωποι των σωματείων έθεσαν από την πλευρά τους τεχνικά ζητήματα για τον Μύλο, για τις δυνατότητες του Δήμου Τρικκαίων, για την ενημέρωση σχετικά με τις εκδηλώσεις, προσθέτοντας θετικές παρατηρήσεις στην όλη προετοιμασία και διοργάνωση.
Όπως τόνισε, μάλιστα, ο κ. Σακκάς, τέτοιου χαρακτήρα συναντήσεις θα συνεχιστούν, για να υφίσταται συνεχής αλληλοτροφοδότηση, με στόχο τη βελτίωση πλευρών της διοργάνωσης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης