Τοπικά

Τι συνέβη με το άρθρο του Δημήτρη Σαμαρτζή

Το trikalavoice.gr δίνει απαντήσεις αναφορικά με όσα συνέβησαν το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 1 Απριλίου η ιστοσελίδα μας, η οποία πάντα δίνει λόγο και χώρο στους πολίτες να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις τους και στο πλαίσιο πάντα της ευπρέπειας, φιλοξένησε άρθρο του έγκριτου νομικού της πόλης μας Δημήτρη Σαμαρτζή με τον τίτλο «ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ή Transhumanism?».

Ο γνωστός δικηγόρος έκανε μια ανάλυση της νέας πραγματικότητας που ζούμε λόγω του κορωνοϊού, δίνοντας παραπομπές σε άρθρα που έχουν φιλοξενηθεί στο διαδίκτυο κατά καιρούς και καταλήγοντας με τη φράση «προς το παρόν πρέπει να εξέλθουμε υγιείς και ζωντανοί και κατόπιν να δράσουμε ώστε στην νέα εποχή να διαδραματίσουμε και εμείς ρόλο. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

Από τα Ελληνικά Hoaxes αναφέρθηκε το άρθρο, για δυο συγκεκριμένα σημεία του για το πως δημιουργήθηκε ο κορωνοϊός και κατατάχθηκε μεταξύ αυτών της κατηγορίας «θεωριών συνωμοσίας».

Το trikalavoice.gr με σεβασμό τόσο στον συντάκτη Δημήτρη Σαμαρτζή, όσο και στις επισημάνσεις των Ελληνικών Hoaxes απέσυρε το άρθρο.

Ο Δημήτρης Σαμαρτζής σε δήλωσή τους προς τη σελίδα μας σημειώνει ότι προχωράει  άμεσα «σε αποστολή εξωδίκου και απάντηση με κατάθεση αγωγής και μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος των υπευθύνων της ιστοσελίδας Ελληνικά Hoaxes, εάν δεν ανακαλέσουν».

Το trikalavoice.gr  θα αναμένει τις εξελίξεις και θα κρατήσει ενήμερο το αναγνωστικό του κοινό.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης