Τοπικά

Τους διαλόγους με τον διευθυντή του 4ου Δ.Σ. αποκαλύπτει ο Σπήλιος Τσιγάρας

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση που αποκάλυψε το trikalavoice.gr (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά) χθες το βράδυ και αφορούσε το επεισόδιο σε Δημοτικό Σχολείο των Τρικάλων.

 

Ο γονέας που φέρεται να επιτέθηκε στον διευθυντή του Σχολείου είναι κατά δήλωσή του και σε ραδιοφωνικές εκπομπές το πρωί της Τρίτης, Σπήλιος Τσιγάρας, εκπαιδευτικός, πρώην πρόεδρος της ΕΛΜΕΤ και δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων (επικεφαλής παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης) και ο διευθυντής του σχολείου ο Κώστας Παλλαντζάς.

 

Ο Σπήλιος Τσιγάρας δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση και μέσω του trikalavoice.gr κοινοποιεί αφενός την ένσταση που έχει καταθέσει για τη διαδικασία επιλογής σημαιοφόρου στον Σύλλογο Διδασκόντων του 4ου Δ.Σ. Τρικάλων, αφετέρου δε το  e-mail δέχθηκε από τον διευθυντή του Σχολείου Κώστα Παλλαντζά ήδη από την περασμένη Πέμπτη και στο οποίο αναφέρει: «Σπήλιο καλησπέρα Σου είπα από την πρώτη στιγμή ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα το λάθος είναι δικό μου και ζήτησα ειλικρινά συγνώμη, τόσο από εσένα όσο και-πολύ περισσότερο-από την Ελενίτσα, η οποία καταφανώς αδικήθηκε από την όλη εξέλιξη. Το καλύτερο που μπορώ πλέον να κάνω, έτσι που τα «κατάφερα», είναι να εξασφαλίσω πως το κορίτσι θα παρελάσει δίπλα στη σημαία, όπως και θα γίνει.  Εσύ, ως γονιός, έχεις φυσικά το δικαίωμα να επιδιώξεις την επανόρθωση της αδικίας με κάθε πρόσφορο μέσο. Σε ό,τι αφορά το ύφος μου, κατά την τελευταία τηλεφωνική μας συνομιλία, είναι κάτι που δεν το συνηθίζω και οπωσδήποτε δεν το επικροτώ».

Σε νεότερη δήλωσή του ο ίδιος επισημαίνει: 1. ουδέποτε συνέβη κανενός είδους επεισόδιο με κανέναν και γι αυτό υπάρχουν μάρτυρες  2. Ο Διευθυντής όπως ομολογεί στο συνημμενο mail παραβίασε με πρωτοφανή τρόπο τη νομοθεσία και πρέπει να ελεγχθεί από την πρoϊσταμένη του αρχή. Ταυτόχρονα με εξύβρισε και με απείλησε ήδη 3. Η προϊσταμένη αρχή δια του υπεύθυνου εκπαιδευτικών θεμάτων κ.Λαρίση με διαβεβαίωσε ότι θα αποκαθιστούσε τη νομιμότητα αλλά δεν το έπραξε και είναι υπόλογη 4. τα υπόλοιπα συνιστούν ξεκάθαρη απόπειρα σπίλωσης και συκοφαντικής δυσφήμισης του προσώπου μου και βάναυση προσβολή της προσωπικότητας της κόρης μου γεγονός για το οποίο οι υπαίτιοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη 5. είναι ντροπή να διδάσκονται οι μαθητές το ψεύδος και την αδικία 6. Ήδη από χθές έχω κάνει αναφορά στην εισαγγελία για το θέμα”.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ένσταση που έχει καταθέσει ο Σπήλιος Τσιγάρας-ο οποίος αρνείται το επεισόδιο με τον Κώστα Παλλαντζά– αλλά και τα σχετικά έγγραφα που προσκομίζει στην Εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι οι δυο εκπαιδευτικοί έχουν αλληλομηνυθεί.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης