Τοπικά

Το μέλλον των συντάξεων στη χώρα μας (έρευνα)

Το έτος 2019 σηματοδοτεί και επίσημα την ανάγκη μιας ουσιαστικής μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού μας συστήματος καθώς και της ενεργής συμμετοχής του πολίτη μέσω μεθοδικών αποταμιεύσεων στον Ιδιωτικό τομέα προκειμένου να ενισχυθεί η μηνιαία σύνταξη ή το εφάπαξ κατά την διάρκεια της συνταξιοδότησης.

Τώρα πια, υπό την πολύ σοβαρή επαγγελματική εποπτεία της Τράπεζα της Ελλάδος , ο ελληνικός ασφαλιστικός κλάδος χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία και αναπτύσσεται δυναμικά μιας και είναι η πλέον αξιόπιστη λύση η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το ασφαλιστικό πρόβλημα.

Οι συντάξεις και η περίθαλψη είναι δύο τομείς που τα ασφαλιστικά γραφεία θα πρέπει να εξειδικευτούν και να προσφέρουν έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τον άνθρωπο και την ασφαλιστική κάλυψη των πραγματικών αναγκών του.

Έτσι σε συνεργασία με το ερευνητικό κέντρο  καινοτομίας ανάπτυξης και προστασίας Διορατικότητα , διεξάγεται για πρώτη φορά στα Τρίκαλα μία ασφαλιστική έρευνα αγοράς με θέμα το μέλλον των συντάξεων στην Ελλάδα και σας προσκαλούμε αν θέλετε να συμμετέχετε εδώ.

Ήδη πάρα πολύ ασφαλισμένοι στην Ελλάδα Ιδιωτικά απολαμβάνουν σήμερα την επιπλέον σύνταξη ή εφάπαξ  που οι ίδιοι δημιούργησαν μέσω των ασφαλιστηρίων συμβολαίων συνταξιοδότησης που ξεκίνησαν προ 25 ετίας.

Συμπληρώστε ΕΔΩ το ερωτηματολόγιο σε σχετική έρευνα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης