Τοπικά

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα από την αντιπεριφερειάρχη Χρύσα Ντιντή

Στο λυκαυγές του νέου έτους όλοι μας το υποδεχόμαστε με την ελπίδα να υλοποιηθούν τα οράματά μας και οι προσδοκίες μας.

 

Παράλληλα ανοίγει μια καινούργια σελίδα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, με την εκλογή μας ως Νέα Αρχή στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι πολίτες των Τρικάλων μας εμπιστεύτηκαν αυτή τη θέση ευθύνης και μας έχρισαν με την στήριξή τους  στη θέση αυτή και ο Νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας μου εμπιστεύτηκε τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων, μια θέση βαθιάς ευθύνης και υπευθυνότητας και τον ευχαριστώ από καρδιάς, όπως ευχαριστώ και τους πολίτες που με τίμησαν και με τιμούν με τη στήριξή τους.

Σ΄ αυτή τη νέα χρονιά, για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ανοίγει μια καινούργια σελίδα, χωρίς να απεμπολούμε το έργο της προηγούμενης περιφερειακής αρχής, συνεχίζοντας αυτό με την ίδια αίσθηση καθήκοντος και τον ίδιο ζήλο, σας προσκαλώ όλους να γράψουμε μαζί τους στόχους που θα κατατάξουν το Νομό Τρικάλων στο επίπεδο της ανάπτυξης που του πρέπει και του αντιστοιχεί.

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι οι εποχές είναι δύσκολες και δή μάλλον μετά τις ανατροπές που επέφεραν οι καιρικές καταστροφές η πραγματικότητα για τη Θεσσαλία και τα Τρίκαλα είναι σκληρή.

Ως Νέα Αντιπεριφερειάρχης έχω βαθιά την πεποίθηση ότι αυτός ο νομός έχει ανθρώπους ικανούς που μπορούν με τις δυνάμεις τους να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την αναγέννησή του.

Στηρίζοντας τις δυνάμεις μου στην αγάπη και τους αγώνες μας για τον τόπο μας θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ επάξια στην αποστολή που αναλαμβάνω αυτή τη δύσκολη στιγμή για την Π.Ε. Τρικάλων.

Με πνεύμα συνεργασίας και αποτελεσματικότητας θα υλοποιήσουμε τα ζωτικής σημασίας έργα υποδομών που θα επιφέρουν εμφανή αποτελέσματα προόδου στην καθημερινότητά μας.

Μέσα από την  καρδιά μου εύχομαι το νέο έτος να χαρίζει υγεία, αγάπη και να προσφέρει αισιοδοξία στις οικογένειές σας!

Καλή χρονιά!

Χρύσα Ντιντή

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης