Τοπικά

Το τελευταίο αντίο στον γιατρό Στέλιο Κούτσια (εικόνες)

Δάκρυσε όλη η πόλη των Τρικάλων το μεσημέρι της Τετάρτης στην κηδεία του αγαπημένου παιδιού της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο, του αγγειοχειρουργού Στέλιου Κούτσια.

Άνθρωπος με “Α” κεφαλαίο παρείχε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς σε δεκάδες ασθενείς που προσέτρεχαν σε αυτό για μια ιατρική γνωμάτευση. Στέκονταν δίπλα στους ασθενείς του σαν αδελφός. Στέκονταν δίπλα στους φοιτητές του, στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, σαν φίλος. Στέκονταν βράχος για την οικογένειά του, τη σύζυγό του Μαρία Ρούκα και τα παιδιά τους Γιώργο και Μιχάλη.

Η Εξόδιος Ακολουθία του Στέλιου Κούτσια, που βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων εκτός Ναού και αυστηρώς της οικογενείας του εντός αυτού, με τη λήψη όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων και κανόνων. Απαρηγόρητοι έστεκαν οι γονείς του Γεώργιος-Ειρήνη Κούτσια και τα πεθερικά του Μιχάλης-Λαμπρινή Ρούκα, αδέλφια και συγγενείς.

Θα λείψει σε όλους η γνώση του, η επιστημοσύνη του, η αγάπη που απλόχερα μοίραζε, το χαμόγελό του.

Ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων        

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων με το άγγελμα του αδόκητου θανάτου του Αγγειοχειρούργου Ιατρού , Στυλιανού Γ. Κούτσια , Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μέλος ειδικού μητρώου Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων, συνήλθε εκτάκτως  και ομόφωνα αποφάσισε.

  1. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια  στην  οικογένεια του εκλιπόντος.
  2. Να παραστεί αντιπροσωπεία στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Να διατεθεί  χρηματικό ποσό στη μνήμη του Ιατρού για κοινωφελείς σκοπούς.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν στο τοπικό τύπο.-

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κλ. ΠΕΤΡΟΥ               ΣΑΒΒΑΣ Χρ. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης