Τοπικά

Τρίκαλα. Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί

Τη συμβολή ιδιοκτητών επιχειρήσεων και οικίας στο εξαιρετικά όμορφο πνεύμα διακόσμησης εν μέσω εορτών, βράβευσαν ο Δήμος Τρικκαίων και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων για τα Χριστούγεννα 2023. Ο Δήμος Τρικκαίων, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποίησε διαγωνισμό για τα τρία καλύτερα στολισμένα καταστήματα και την καλύτερα στολισμένη οικία. Είχε συγκροτηθεί επιτροπή από δημοτικούς συμβούλους και στελέχη των υπηρεσιών, η οποία αξιολόγησε τις προτάσεις που υποβλήθηκαν.

 

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς επικρότησε τη συμβολή των βραβευθέντων, αλλά και όσων μετείχαν στον διαγωνισμό. Οπως τόνισε, όλοι και όλες τους συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στο όμορφο χριστουγεννιάτικο κλίμα που κυριάρχησε και φέτος στην πόλη, με τον Μύλο των Ξωτικών.
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν:
Καταστήματα:
– Χριστίνα Αλιμπράντη «Σαν παραμύθι» 1ο βραβείο
– Ολγα Βαρυτιμίδου «Sweet art stories» 2ο βραβείο
– Καλλιόπη Κουτή «Πινόκιο» 3ο βραβείο
– Κατερίνα Λιακοπούλου «niiθ» 3ο βραβείο
Οικία:
Μαίρη Σιμίτα

Τα βραβεία συνοδεύονταν και από συμβολικό μικρό δώρο, που απένειμαν η αντιδήμαρχος Σοφία Αλεστά, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη, η δημοτική σύμβουλος Βούλα Βότσιου – Μακρή, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Τζίνα Μπέη

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης