Ροή Τοπικά

Τρίκαλα. Νέες τιμές για τα τεστ covid-19-Επενδύσεις από εργαστήρια

Το ποσό που θα πρέπει να πληρώνει κάποιος που θέλει να υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο PCR ή rapid test για κορωνοϊό σε ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια και στις ιδιωτικές κλινικές, οριστικοποιήθηκε χθες με την έκδοση σχετικού ΦΕΚ.

Έτσι η τιμή δειγματοληψίας προστίθεται στην τιμή χρέωσης της ανάλυσης του δείγματος με αποτέλεσμα οι τιμές για PCR και rapid test να διαμορφώνονται σε 40 και 60 € αντίστοιχα. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο PCR σε μικροβιολογικό εργαστήριο ή σε ιδιωτική κλινική θα κληθεί να πληρώσει 60 €, 40 δηλαδή για ανάλυση και 20 για δειγματοληψία.  Εάν κάποιος θέλει να υποβληθεί σε rapid test  θα κληθεί να πληρώσει 20 €, 10 δηλαδή για ανάλυση και 10 για δειγματοληψία.

Επενδύσεις στα Τρίκαλα

Εντωμεταξύ στα Τρίκαλα συνεχίζεται η ροή ανθρώπων που επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ, με τον ίδιο σχεδόν ρυθμό όπως και τις προηγούμενες εβδομάδες. Προκειμένου να ανταποκριθούν τα μικροβιολογικά εργαστήρια προχωρούν σε επενδύσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ένα από αυτά ενισχύθηκε επιπλέον με δυο ολοκαίνουργια μηχανήματα ελέγχου PCR.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης