Ροή Τοπικά

Τρίκαλα. Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις-Την κατάργηση ζητούν οι έμποροι

Ξεκινούν την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr αυτές θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου ενώ την επόμενη Κυριακή 3 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να είναι ανοιχτά από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ.. Επίσης στις 29 Νοεμβρίου πέφτει η νεοεισερχόμενη μεγάλη μέρα των προσφορών, η Black Friday, ενώ θα ακολουθήσει στις 2 Δεκεμβρίου η Cyber Monday, ο θεσμός των μεγάλων προσφορών στα προϊόντα τεχνολογίας.

Είναι πολύ πιθανόν πάντως οι φετινές ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις να είναι οι τελευταίες, καθώς το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων φέρεται να έχει λάβει αρκετά σοβαρά υπόψη του το αίτημα του εμπορικού κόσμου για κατάργησή τους.

«Ο θεσμός των ενδιάμεσων εκπτώσεων έχει δοκιμαστεί τα τελευταία χρόνια και δεν αποδίδει απολύτως τίποτα, ούτε καν στους μεγάλους παίκτες του εμπορικού κόσμου» λέει στο trikalavoice.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και Οικονομικός Επόπτης της ΕΣΕΕ Χρήστος Μπλουγούρας. «Για όποιον θέλει να ψωνίσει η δυνατότητα υπάρχει όλες τις μέρες του χρόνου, ειδικά δε σε πόλεις σαν τη δική μας οι καταστηματάρχες πάντα κάνουν καλύτερες τιμές» καταλήγει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης