Τοπικά

Τρικαλινή συμμετοχή στο 3ο Συνέδριο Ομοιοπαθητικής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 3ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ομοιοπαθητικής, με θέμα την “Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα της Ομοιοπαθητικής” που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου στη “Στοά του Βιβλίου”. Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ομοιοπαθητικών Ελλάδας (ΣΟΕ), ο οποίος φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του και το Ευρωπαϊκό Κεντρικό Συμβούλιο Ομοιοπαθητικών (ECCH), με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών (ΕΕΟΦ).

Το παρακολούθησαν σύνεδροι από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, το Βέλγιο, την Πολωνία, την Γερμανία, τη Νορβηγία, την Βουλγαρία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Κροατία, τη Σερβία, το Ισραήλ, την Ελλάδα, αλλά και από τον Καναδά, τις Η.Π.Α. και την Αυστραλία. Όλοι οι ομιλητές του, με κεντρικό άξονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της Ομοιοπαθητικής, παρουσίασαν εξελίξεις και νέες έρευνες για την Ομοιοπαθητική και τους επαγγελματίες ομοιοπαθητικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσιάστηκαν και φυτικά προϊόντα της σειράς Natural Cosmetics  του Τρικαλινού φαρμακοποιού Βασίλη Τσιούτσια.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης